Glam News Magazine

Când vine ziua salariului nu crezi că este momentul să începi să te răsfeți cu câteva produse noi de beauty? De la un tratament pentru ten, care oferă pielii strălucire în doar 7 zile, până la noul ruj YSL care este deja în tendințe, descoperiți cele mai noi lansări ale lui Noiembrie.

Eucerin Hyaluron-Filler 10% Pure Vitamin C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler 10% Pure Vitamin C Booster

Daniel: Trebuie să recunosc faptul că acest produs este unul dintre preferatele mele din ultima vreme. Este adevărat că Vitamina C Booster oferă strălucire pielii în doar 7 zile. Dacă un tratament facial la salon nu și-a făcul locul în bugetul din această lună sau sunteți prea ocupat, recomand cu multă încredere acest program de 7 zile ca o soluție alternativă. Nu numai că acest ser cu vitamina C face ca pielea ta să pară mai proaspătă și mai tânără, dar poți simți și diferența de textură!

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte nuanța 108

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte nuanța 108

Oana: Dacă mi-ai fi spus luna trecută că aș alege un ruj mat ca fiind preferatul meu dintr-o luna, ți-aș fi râs în față. Eu să folosesc ruj mat? Femeia care își aplică întotdeauna balsam pe buzele ei uscate? Glumești! Dar iată că am făcut-o! Am găsit o culoare mată a unui ruj care, îndrăznesc să o spun, este foarte confortabil.

YSL The Slim Sheer Matte este un ruj pe care Daniel l-a numit „rujul mat pentru cineva care urăște rujurile mate” și sprijin această afirmație! Rujul are pigmentul și persistența unui mat, dar nu îți usucă buzele. Are puțin luciu, lucru care poate să nu le placă fanilor rujurilor foarte mate, dar, în afară de asta, și de faptul că vreau mai multe nuanțe, nu îmi pot dori un ruj mai perfect. Dacă există un lucru pe care doriți să îl cumpărați în această lună – luați-l pe acesta!

Miller Harris Secret Gardenia Apă de Parfum

Miller Harris Secret Gardenia Apă de Parfum

Daniel: Miller Harris pare că mă surprinde mereu și m-am îndrăgostit din nou de unul dintre noile lor parfumuri, Secret Gardenia. Acest parfum senzual surprinde aromele frumoase și proaspete de la una dintre florile din grădinile secrete ale Londrei. Parfumul este unula dintre noile ediții ale colecției pline de culoare ale lui Miller Harris, iar sticla sa albă mată se potrivește perfect pe comoda mea albă. Parfumul este unul frumos și curat, care te duce cu gândul instant la un buchet de flori proaspăt tăiate.

Paleta cu farduri de ochi Urban Decay Naked Honey

Paleta cu farduri de ochi Urban Decay Naked Honey

Oana: Am descoperit acest favorit pur întâmplător. Când m-am uitat prima dată la paleta de farduri Urban Decay Naked Honey, nu credeam că o să îmi placă absolut deloc – oh, și ce greșeală aș fi făcut! Acum este unul dintre produsele mele favorite. De aceea, astăzi vă voi spune de ce a obținut rapid un loc în trusa mea de machiaj.

Abia când am început să mă joc cu această paletă de ochi am descoperit potențialul său maxim. Cred că inițial, motivul pentru care am fost pe punctul de a judeca rapid această paletă a fost că majoritatea nuanțelor tind spre auriu, când de fapt nu este așa. Ceea ce avem aici este un amestec de nuanțe mate, metalice, mai strălucitoare și satinate, în nuanțe strălucitoare de chihlimbar și ciocolată bogată. Urban Decay Naked Honey este într-adevăr dulceața de care toată lumea are nevoie!

Tonerul de față Kiehl’s Calendula Herbal-Extract fără alcool – Holiday Edition

Tonerul de față Kiehl’s Calendula Herbal-Extract fără alcool – Holiday Edition

Daniel: Întotdeauna am avut probleme cănd a venit vremea să încerc un nou toner. Am terminat cu cele care nu fac nimic sau cele care sunt prea puternice și îmi usucă tenul complet. Cu toate acestea, am descoperit că tonerul fără alcool de la Kiehl merge perfect cu tenul meu. Îmi tonifică fața fără să o lase aspră și îmi face pielea să se simtă netedă și catifelată. Așadar, ca fan al originalului, abia am așteptat să pun mâna pe noua ediție de sărbători! Eticheta realizată de către de artistul finlandez Janine Rewell este foarte festivă – mă face să mă gândesc la Crăciun în fiecare dimineață!

Crema de față Nuxe Reve de Miel Ultra Comforting

Crema de față Nuxe Reve de Miel Ultra Comforting

Oana: Sunt mereu în căutarea de loțiuni și poțiuni care să mă ajute cu pielea mea sensibilă, așa că, atunci când am auzit de noua ediție a cremei Nuxe Reve de Miel, abia așteptam să o încerc. Și nu am fost dezamăgită!

Această cremă se simte mai luxoasă decât majoritatea hidratantelor zilnice pe care le-am încercat, nu este grasă, ceea ce o face perfectă pentru o aplicare pe tot parcursul zilei. Odată cu schimbarea vremii și după ce am fost expusă la aerul condiționat toată vara, pielea mea a fost, ca de obicei, într-o nevoie disperată de hidratare. Crema aduce un plus rutinei mele zilnice de îngrijire a pielii, și cu siguranță va ajunge și pe lista mea de  Crăciun.

Lasă un comentariu