Glam News Magazine

Apa termală este un produs recomandat de dermatologi și esteticieni cu numeroase beneficii pentru piele. Este apă provenită din izvoare naturale încărcată de minerale și oligoelemente și are efect de calmare, hidratare, protecție și întinerire a pielii. Are pH neutru sau alcalin, acțiune actioxidantă și contribuie la reaprovizionarea nutrienților și a mineralelor pe care pielea și părul le pierd în fiecare zi. Și veștile bune nu se termină aici. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de puterea apei termale este să pulverizezi. Este ca o joacă, dar cu multiple câștiguri.

Apa termală se folosește după demachiere, în orice moment al zilei, iar vara aduce în plus un efect răcoritor de care te poți bucura și la plajă. Am selectat cinci dintre cele mai apreciate ape termale, despre care vă pot împărtăși experiența utilizării lor.

Apă Termală Mineralizantă Vichy

Sunt un fan al produselor Vichy, iar aceasta a fost prima apă termală pe care am folosit-o. Conține 17 săruri minerale și 13 oligoelemente, este recomandată în dermatologie pentru a calma iritațiile și în înfrumusețare pentru fixarea machiajului. Însă o puteți folosi pentru aportul adus tenului. O puteți împrumuta și partenerului în caz de alergii sau iritații.

Apă termală La Roche-Posay

Produsele La Roche-Posay nu dezamăgesc. Este ceea ce am descoperit pe propiria piele, la propriu vorbind. Este indicată pentru tenul sensibil, însă efectul de întinerire a pielii este valabil indiferent de tipul de ten. Și da, poate fi folosită de întreaga familie. Numai că, la câteva minute după utilizare, trebuie folosit prosopul, etapă foarte importantă pentru că apa este hipertonă iar pielea poate deveni deshidratată.

Apă termală Avène

Este foarte eficientă în caz de iritații sau arsuri solare, având o concentraţie mai mică de substanţe minerale şi un pH neutru. Te vei îndrăgosti de această apă termală care te face să te simți invincibilă dacă ai pielea sensibilă.

Apă termală Ivatherm

Produs realizat în Franța, cu apă termală Herculane, ofera forța autentică românească pielii. Nu ştiu despre voi, dar eu am mai multe branduri româneşti în care am încredere şi pe care le recomand cu plăcere. Apa termală Herculane este bogată în minerală şi este bacteriologic pură, fiind considerată apă vie. Apa termală Ivvatherm calmează și oferă protecție pentru toată familia.

Apă termală Uriage

Această apă termală ce provine din Alpi, are adresabilitate largă (indiferent de vârstă sau tipul de ten) și efect de vindecare certificat în timp. Este bogată în minerale, aşadar hidratează bine, în special tenul uscat sau normal. O vei include rapid în rutina de îngrijire zilnică.

Lasă un comentariu