Glam News Magazine

Îți place să te scalzi în 10 pufuri din parfumul tău semnătură (apropo – nu există „prea multe pulverizări” în cartea mea) sau preferi doar câte un puf pe anumite părți importante ale corpului? Personal, sunt de părere că “go big or go home”, dar există momente în care un puf bine plasat poate însemna mai mult decât o abundență de parfum.

Dar, de fapt, pulverizările nu sunt singurele noastre opțiuni de aplicare atunci când vine vorba de parfum. Multe branduri lansează noi modalități intrigante care să ne aplice mirosul, fie că ar fi inovații tehnice în ceea ce privește modul în care ne aplicăm parfumul sau adăugând produse de corp parfumate, care ne permit pur și simplu să ne bucurăm de un miros. Iată câteva modalități prin care îți poți parfuma corpul fără să pulverizezi.

1. Gelul de duș

Roger & Gallet Tubereuse Hedonie

Nu știu despre tine, dar mie îmi place un duș bun. Apa fierbinte îndepărtează stresul vieții de zi cu zi. Desigur, orice duș este îmbunătățit prin adăugarea parfumului, iar un gel de duș parfumat nu este doar o modalitate excelentă de a-ți parfuma corpul, ci este și un mod fantastic de a te bucura de parfum, cu tot acel abur care crează un mediu frumos parfumat. Parfumul floral alb Roger & Gallet Tubereuse Hedonie a fost reinterpretat într-un gel răcoritor și parfumat, permițându-ți să începi sau să închei ziua într-un abur nebun de flori proaspăt tăiate.

2. Pudra parfumată

Armani Si Perfumate

Pudrele parfumate nu sunt chiar o noutate, dar ambalajul lui Giorgio Armani este cel care te atrage. În loc de o cutie mare cu pudră, acest produs în ediție limitată este unul compact, necesită pur și simplu ca purtătorul să ia un pic de pudră pe degete și să-și frece punctele pulsului. Făcând acest lucru, mirosul de vanilie oriental al lui „Si Perfumate” este aplicat delicat pe corp, creând o experiență mai intimă care favorizează o abordare mai subtilă.

3. Uleiul uscat

Nuxe Huile Prodigeuse Florale

Nuxe este cu siguranță cel mai faimos pentru produsul lor, un ulei polivalent pentru piele și păr. Mulți adoră uleiul pentru proprietățile sale hidratante, în timp ce alții îl adoră pentru parfumul pe care îl lasă pe piele. Cu Huile Prodigeuse Florale, Nuxe reinterpretează uleiul lor iconic uscat, adăugând un nou parfum. Ascuns în flaconul tranfadiriu, uleiul parfumat este unul floral care te îmbie euforic cu flori de portocal vibrant, magnolie cremoasă și muschi.

4. Stiloul parfumat

Black Opium

În cele din urma, avem Black Opium de la YSL într-un stilou parfumat la îndemână și mereu ușor de aplicat. Stilourile parfumate sunt minunate din mai multe motive. În primul rând, sunt foarte mișto. În al doilea rând, sunt incredibil de portabile și sunt mult mai „capabile”, decât o sticlă grea de parfum. Stiloul îți permite să te pictezi cu notele dulci de Black Opium, oriunde și ori de câte ori vrei.

Lasă un comentariu