Glam News Magazine

Living-ul nu este doar zona de relaxare a familiei, dar și locul în care îți primești invitații. De aceea este firesc să-ți dorești ca lumea să se simtă bine la tine, dar să plece impresionată și pentru asta trebuie să găsești echilibrul perfect între confort și lux. Din fericire, nu trebuie să renunți la niciuna. Îți oferim câteva ponturi prețioase!

Alege mobila potrivită

Canapeaua este cheia în amenajarea livingului. Ea trebuie să asigure o zonă bună pentru conversații. Adaugă o măsuță de cafea glam, iar dacă spațiul îți permite – fotolii/scaune de accent. Dacă livingul este mic, alege ceva îndrăzneț care să atragă atenția și să camufleze lipsa de spațiu.

Crează ambianță cu ajutorul luminilor decorative

Lumina potrivită adaugă un element de confort și lux într-un living.Alege mai multe corpuri de iluminat, pentru tavan, pereți sau podea, pentru a crea o atmosferă primitoare, dar și luxoasă în același timp.Ai grijă să nu faci exces! Niște lumini pandantive pot fi de ajuns. Iar pentru mai multă dramă poti folosi lumânări.

Alege culori neutre pentru pereți

Albul și cremul, de exemplu, sunt alegeri cu care mergi la sigur, atât vizual, cât și ca întreținere – un aspect de care trebuie ținut cont. Culorile neutre oferă calm și pun în evidență o mobilă luxoasă. Pentru a adăuga culoare, poți alege accesorii sau chiar piese de mobilier.

Folosește oglinzi și accente metalice

O oglindă atent înrămată va face diferența în amenajarea livingului, la capitolele confort și lux. Plasează o oglindă pe oricare dintre pereți și vei observa efectul! Iar accentele metalice aduc o eleganță glam în cel mai simplu mod.

Investește în tablouri de mari dimensiuni

Este o decizie care nu te va dezamăgi. Un tablou de mari dimensiuni va transforma într-un mod incredibil spațiul, oferindu-i și confor, si lux, pentru că îmbracă bine camera și o face într-un stil fabulos.

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu