Glam News Magazine

Lucrul minunat al construirii unei garderobe de parfumuri este că poți avea un parfum pentru fiecare ocazie, dispoziție și ținută. Dorești ceva strălucitor care să arate cât ești flamboyant? Există o aromă pentru asta. Ai nevoie de ceva care să se potrivească perfect cu croiul elegant al unei LBD sau al unui smoching? Există o aromă pentru asta. Te îndrepți spre muncă și ai nevoie de un parfum care să țipe „Știu ce fac” chiar și atunci când monologul tău intern strigă în mod repetat exact opusul? Există literalmente un parfum pentru asta.

Parfumul poate fi un costum pe care îl purtăm pentru a proiecta o anumită imagine asupra lumii. Această imagine poate fi orice vrem să fie. Poate fi, de asemenea, un accesoriu – o atingere finală care completează ținuta sau personalitatea noastră, mai degrabă decât să o domine. Poate fi, de asemenea, ceva pe care îl purtăm doar pentru a mirosi bine și există zile în care asta ne dorim. Ai nevoie de un parfum care să te facă să miroși bine și să nu necesite prea mult aport mental? Ai ghicit, există într-adevăr un miros pentru asta.

În unele zile nu vrem să provocăm simțurile olfactive; vrem doar ceva calm, care miroase plăcut. Există și ocazii în care situația necesită un parfum mai discret, ceea ce înseamnă că ele sunt sunt un element esențial în orice garderobă de parfumuri. Așadar, având în vedere toate acestea, avem cinci arome de pe NOTINO pe care trebuie trebuie neapărat să se încerci, încât va fi greu să te oprești din pulverizat.

1. Armani Acqua di Gio Profumo

Armani Code Profumo este relativ liniar, ceea ce înseamnă că este compus în mare parte dintr-un acord dominant care nu se dezvoltă semnificativ în timp. Atunci când acel acord este absolut încântător, nu avem de ce să ne plângem, iar în cazul Profumo, acordul său bergamotă, salvie și tonuri marine este mai mult decât binevenit să rămână atât timp cât dorește.

Există un amestec perfect în inimă și bază, ceea ce permite ca fațetele de tâmâie să se apropie de acordul principal și să ajungă în centrul atenției. Nota finală de patchouli face ca totul să pară de pluș, aproape ca și cum acest parfum ar fi făcut din catifea.

2. Paco Rabanne Olympea

Olympea este o mângâiere mătăsoasă de flori și vanilie, care adaugă o strălucire exotică  prin tonurile de cristale de sare. Este un parfum proaspăt și neobișnuit, dar și profund și sexy.

Parfumul se deschide cu un caracter dulce, lăptos. Se simt tonuri de ghimbir, iasomie și mandarină care miros împreună ca o cremă de corp de lux. Există o prospețime sărată care împietrește dulceața, însă nota principală este într-adevăr o vanilie dulce și mătăsoasă care atrage celelalte ingrediente ca o sirenă ce își vrăjește victimele.

3. Jean Paul Gaultier Scandal Parfum

Nota principală în compoziția lui Scandal este mierea. Acum, adesea ne gândim la miere ca la un miros dulce, asemănător unui caramel, iar în Scandal acest aspect este foarte prezent, dar se poate lăuda și cu o nuanță animalică puternică. În mod inteligent, mierea a fost asociată cu gardenia, iar împreună, aceste note se împletesc pentru a crea un acord bogat de flori și bomboane, care prezintă dulceața într-o manieră cu totul modernă.

În bază, Scandal oferă un contrast suplimentar prin notele de paciuli și mosc. Cu toate acestea, nota de patchouli adaugă parfumului o textură mai acidulată care accentuează totul. Moscul reușește să intensifice cremozitatea parfumului, asigurând un echilibru între note, ceea ce îi oferă lui Scandal o adevărată unicitate.

4. Calvin Klein Eternity

CK Eternity atinge un echilibru interesant. Pe de o parte, se simte strălucitor, precum o rochie de petrecere făcută din franjuri de culoare aurie, în timp ce, pe de altă parte, are un caracter relaxat, curat și proaspăt. Din punct de vedere tehnic, parfumul ar fi clasificat drept unul floral, din cauza supradozei sale de flori și mosc, totuși, există ceva puțin mai întunecat dedesubt care ar putea doar să sugereze o încercare de un chypre modern (poate patchiuli), deși într-o manieră foarte subtilă. Indiferent de cum este clasificat Eternity, este cu siguranță un amestec distractiv de flori și fructe colorate în tonuri de fard de obraz.

Parfumul se deschide cu o explozie delicioasă de citrice. La început, ai impresia că muști direct dintr-o bucată de mandarină suculentă, totuși, efectul devine rapid foarte proaspăt, sugerând o baie cu spumă cu aromă de frezie și subtonuri verzi. Este un parfum perfect pentru acele zile în care tot ceea ce îți dorești este să emani personalitate.

4. Gucci Guilty Absolute

Creat pentru un bărbat care își definește propria masculinitate, Gucci Guilty Absolute este o declarație modernă de exprimare de sine și sexualitate emancipată. Parfumul a luat naștere prin colaborarea specială dintre directorul de creație Alessandro Michele și parfumierul Alberto Morillas.

Compoziția lui Gucci Guilty Absolute crează un sentiment de „seducție instantanee”. Aroma se deschide cu un acord de piele, care este mai intens decât m-aș fi așteptat, însă nota de vârf nu durează mult. Inima este un acord de cald de chiparos și patchouli, iar baza de tonuri lemnoase întregește compoziția.

 

Lasă un comentariu