Glam News Magazine

Dacă sunteți în căutarea unei schimbări cu efect luxos în living, încercați să adăugați câteva cărți de fashion pe măsuța de cafea. Coperțile lor vor atrage cu siguranță atenția, la fel și subiectele iconice abordate. O trecere prin decenii de modă în doar câteva minute cu inspirație de stil de la designerii de top din lume este suficient pentru a trece la un alt nivel.

In Vogue. The Illustrated History of the World’s Most Famous Fashion Magazine – Alberto Oliva și Norberto Angeletti

Este o privire cuprinzătoare asupra evoluției revistei Vogue din jurnalul societății la unul dintre cele mai puternice simboluri de modă din lume. Include coperți iconice și fotografii celebre de Edward Steichen, Irving Penn, Annie Leibovitz ș.a.

Chanel, Francois Baudot și Francoise Aveline

Acest set de trei cărți examinează moștenirea veșnică a lui Chanel, prin intermediul trilogiei creative, care i-a făcut faimos brandul: modă, bijuterii și parfumuri.

Valentino. A Grand Italian Epic – Suzy Menkes, Matt Tyrnauer și Armando Chitolina

    

Cartea este un omagiu adecvat, plin de farmec, pentru cariera ilustrativă a lui Valentino. Cuprinde schițe, fotografii documentare, arhive din ziare și interviuri cu 20 dintre cei mai apropiați prieteni ai designerului.

Irreverent, Carine Roitfeld

Veți pune la îndemâna oaspeților o istorie vizuală elegantă care urmărește cariera de 30 de ani a lui Carine Roitfeld – model, scriitor de modă și fost redactor-șef al revistei franceze Vogue.

Mario Testino: Portraits, Mario Testino

Tlentul de fotograf a lui Testino este prezentat în această antologie a celor mai izbitoare imagini ale sale. Munca sa a apărut, la nivel internațional, în reviste precum Vogue, V Magazine, Vanity Fair și GQ. El a creat, de asemenea, imagini pentru branduri cum ar fi Gucci, Burberry, Versace, Michael Kors, Chanel, Estee Lauder și Lancôme.

Tom Ford, Bridget Foley

Este un catalog complet al lucrărilor de designer atât pentru Gucci, cât și pentru Yves Saint Laurent, care îi atestă aportul în transformarea brandului Gucci în ultimul deceniu și viziunea sa asupra viitorului acestuia.

Be Dazzled! Norman Hartnell, Sixty Years of Glamorous Fashion – Michael Pick

Include desenele și fotografiile de epocă ce sărbătoresc opera designerului Michael Pick, creatorul de rochii de mireasă pentru înalta societate, renumit pentru clientela sa prestigioasă (inclusiv regina Elisabeta al II-lea, a cărei rochie de nuntă a făcut-o în 1947).

Lasă un comentariu