Glam News Magazine

Maison Margiela a devenit unul dintre brandurile de fashion care și-a propus să ne surprindă în mod constant. Cu mini colecția de pantofi de nuntă a reușit să ne lase fără cuvinte. În total, există trei modele diferite, botezate cu un nume diferite, păstrând totuși celebrul stil al casei.

Cu toate că modele sunt destul de diferite, totuși toți acești pantofi de mireasa au ceva in comun. Fiecare dintre modele are un toc gros, din metacrilat transparent, cu înălțimea de 10,5 cm. Dar amuzant este că în interiorul tocului se poate vedea perfect, un inel de logodnă. În cele ce urmează, vă prezentăm cele trei modele ale colecției de pantofi de mireasă by Maison Margiela.

1. Marry Me

Dacă încă vă mai amintiți acel episod din “Sex in The City” în care Mr. Big a cerut-o în căsătorie pe Carrie cu un pantof de la Manolo Blahnik, aceste sandale de la Maison Margiela chiar pot fi transformate în” inelul ” perfect. Sunt o propunere mai captivantă pentru ziua nunții tale. Sandale albe, sunt ideale pentru miresele mai simple și tradiționaliste.

Tocul înalt se îmbină perfect cu baretele albe din satin. În interior se poate citi cu negru expresia “Marry Me” sau “Căsătorește-te cu mine”. Pantofii se pot achiziționa din magazinul online al brandului pentru 1330 de dolari.

2. Kiss Me

A doua propunere a lui Maison Margiela, de a intra pe deplin în lumea nunților, sunt aceste sandale roșii. O culoare super-puternică, cu același toc transparent și un inel în interior, este ceea ce ne recomandă faimoasa companie de modă. Puteți purta acești pantofi pentru a da o notă diferită aspectului și nunții dumneavoastră. În interior puteți citi “Kiss Me”, adică “sărută-mă” și sunt, fără îndoială, propunerea ideală pentru acele mirese care caută ceva diferit și distractiv. Costă “doar” 1390 $.

3. Leave Me

Maison Margiela nu face nimic la întâmplare. Colecția lui mică de pantofi cu inele de logodnă atinge limite neașteptate. Dacă nu aveți o nuntă unde se respectă tradiția foarte riguros, acești pantofi negri sunt minunați. “Leave Me” sau “Lasă-mă” este ceea ce putem citi pe calapod. De asemenea, au inelul de logodnă în toc, dar culorile întunecate dau o notă mai elegantă încălțămintei. Tocul este același ca în cazurile precedente, dar de culoare gri. Îi puteți cumpăra din magazinul online al lui Maison Margiela pentru 1245 de dolari.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu