Glam News Magazine

Alexander Wang s-a oprit pentru a-și îmbrățișa familia în drumul său către backstage după una dintre reverențele sale tipice energetice. A fost pentru prima dată când tatăl său a văzut vreodată o prezentare a desingerului. “Ce moment perfect pentru a participa la prezentare”, a spus designerul, “pentru că inspirația a început cu mama și tata plecând într-o călătorie împreună”. Deși părinții lui sunt de ceva timp separați, Wang a reușit să îi reunească recent în Santa Barbara și a auzit povestea lor despre emigrarea în America. “Cum de nu am întrebat niciodată despre asta?”, Își aminti el, lăcrimând puțin.

Pe scaunele invitaților au fost așezate bilețele cu textul: “Ziua de astăzi marchează un nou început, o nouă identitate și o nouă zi pentru brandul meu”. El și-a schimbat data specatacolelor în intervalul de timp iunie-decembrie pentru a fi mai eficient cu livrările și a renunțat la numele sezonului (aceasta a fost numită Colecția 1). Dar mai mult decât atât, s-a simțit că a căutat să realizeze o colecție persoanală, de suflet. În urma unui spectacol destul de dezastruos “de gherilă” din Brooklyn, în septembrie anul trecut și a unui spectacol destul de greșit în februarie despre stilul CEO-ului, Wang și-a îmbrățișat rădăcinile familiei, o lacună în munca sa. Familia lui și propria lui persoană ca și designer.

Colectia a fost o poveste proverbială de referinta: bandane Axl Rose, jerseuri de fotbal, o rochie sexy făcută dintr-un jerseu deșirat, costume motocross, pantaloni biker, jachete de piele, măști chirurgicale înfrumusețate, fuste mini. În plus, o nouă pereche de adidași în colaboare cu Adidas. Per total a fost o colecție de stradă.

Prezentarea a avut loc pe acoperișul centrului comercial din New York, South Street Seaport – a fost cea mai interesantă și distractivă prezentare pe care Alexander Wang a oferit-o în ultimul timp.

Sursa foto: pinterest

 

 

Lasă un comentariu