Glam News Magazine

Servicii de lux, într-un cadru extravagant, pentru relaxarea totală a clienților, este ceea ce oferă Schuster Boarding House, cochetul hotel boutique situat chiar în inima centrului istoric al Brașovului. În această miununată locație despre care puteți citi mai multe aici, răsfățul este amplificat într-un spa urban și contemporan. Denumit „Dear People. A Caring Spa“, este locul unde se pune accent pe experiența balineză în terapie și masaj atât pentru clienții hotelului, cât și pentru cei care doresc o deconectare de la cotiadian. Indiferent dacă simți nevoia de a scăpa de tensiunea acumulată la birou, ai probleme musculare sau pur și simplu dorești să îți oferi ție sau cuiva drag o experiență de neuitat, Dear People. A Caring Spa este locul perfect.

O rețetă de succes: servicii exclusiviste, produse de calitate, personal cu experiență

Dear People. A Caring Spa nu este doar un spa obișnuit, ci o destinație dedicată exclusiv stării tale de bine. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o adresare directă și caldă, într-o oază de relaxare în mijlocul agitației cotidiene. Fie că vă doriți un masaj balinez tradițional, o terapie de dureri musculare sau un tratament facial revigorant, acest spa este locul unde găsiți exact ceea ce aveți nevoie, pentru că oferă o gamă largă de servicii pentru a satisface diversele nevoi de relaxare și îngrijire personală.

JOURNEYS include experiențe unice precum SPIRIT OF JAVA, care combină alegeri de exfoliant, masaj balinez și masaj facial yoga, sau ZEN MASTER – RITUAL FOR MEN, un tratament special pentru bărbați.

MASAJELE oferite, cum ar fi BALINEZ sau DEEP TISSUE, vă ajută să eliberați tensiunea musculară și să îmbunătățiți starea generală a corpului.

Serviciile de MASAJE FACIALE, precum OF THE FLOWERS, folosesc produse premiate Sensatia Botanicals™ pentru a revitaliza pielea.

În plus, BODY REJUVENATION vă permite să vă răsfățați cu tratamente precum COCONUT BOREH SCRUB sau BLACK ORCHID NOURISHING BODY TREATMENT pentru o piele sănătoasă și strălucitoare.

Succesul serviciilor Dear People. A Caring Spa se datorează și utilizării unor produse de excepție. Produsele Sensatia Botanicals™ sunt realizate cu atenție din materiale brute de calitate superioară, obținute de la indivizi și companii cu preocupări sustenabile și reputație impecabilă. Un aspect esențial este că în procesul de producție al produselor Sensatia Botanicals™ nu sunt folosite substanțe chimice, substanțe artificiale sau materiale sintetice.

O altă piesă importantă în puzzle-ul răsfățului de succes de aici este personalul. La Dear People. A Caring Spa clienții sunt cu adevărat pe mâini bune, răsfățați de experiența a două terapeute cu peste 10 ani de practică în domeniu.

Totul face ca experiența Dear People. A Caring Spa să fie una autentică și de reconectare cu sinele, pentru o viață mai liniștită și mai echilibrată. Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade relaxante sau doriți să vă răsfățați pe termen lung, Dear People. A Caring Spa este răspunsul potrivit.

CONCURS:

În perioada 10-14 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs pe Glam News Magazine. Sponsorii noștri de la Schuster Boarding House vă oferă în dar două nopți de cazare în cameră dublă + 2 masaje baliesse de relaxare de 50′. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care dintre serviciile oferite de Dear People. A Caring SPA Brașov te-ar răsfăța mai mult?

Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 12.12.2023 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

231 de comentarii

Comentariile sunt dezactivate