Glam News Magazine
C

Pentru cel mai recent ingredient al colecției Colonia, “Colonia Sandalo”, Acqua di Parma a călătorit departe de prospețimea din eau de cologne. Parfumul are o semnătură nouă, ultra-masculină, care este în egală măsură suavă și lemnoasă.

Note:

Top: bergamotă, portocală, lămâie și petitgrain

Mijloc: lavandă și cardamom

Bază: lemn de santal, boabe de tonka și ambră

Cum miroase?

Elementul colonia din Colonia Sandalo este destul de surprinzător, cel mai proeminent în notele de top, care prezintă un val de citrice strălucitoare, care se înalță. Aici lămâia este steaua și este contrastantă perfect de petitgrain (un ulei extras din frunze și crengi ale arborelui portocaliu amar) care aduce un miros similar cu floarea de portocală, dar cu fațete citrice și verzi mai pronunțate. Împreună, ele creează o deschidere lină care este incredibil de atractivă.

Ceea ce urmează este levănțică și multe altele. Lavanda este folosită în mod tradițional destul de mult în parfumeria masculină, predominant în categoria fougere (ferigă). Aici, elementele dulci ale lavandei sunt atenuate prin adaugarea de cardamom, un condiment care da cu adevarat o notă stâncoasă și robustă florii violete.

Acum, probabil că te gândești “unde este Sandalo”, care primește titlul acestui nou remix al “Colonia”, iar răspunsul la această întrebare este “în bază”. Sandalo, dacă nu ați ghicit, este lemn de santal – un material minunat care are o dualitate uimitoare, mirosind condimentat pe de o parte, dar și neted și cremos pe cealaltă. În Colonia Sandalo, lemnul de santal aduce o notă tare și picantă, care se adaugă la amestecul general al parfumului. Practic, Colonia Sandalo este un tăietor de lemne, bărbos, sexy, îmbrăcat în flanel de designer și dacă nu simți că ai nevoie de asta în viața ta atunci nu știu cum să te ajut.

O să îndrăznesc să spun că, din toate edițiile Colonia, în afară de original, Colonia Sandalo este preferatul meu. Este inteligent și sofisticat, dar și un pic sălbatic, ceea ce nu este niciodată un lucru rău. Este în intregime abordabil – un parfum usor pentru fiecare zi sau pentru evenimentele speciale. Domnilor, este genul de parfum de care aveți nevoie în dulapul vostru, și doamnelor, vreți cu adevărat să mirosiți asta la un bărbat, credeți-mă.

Review

Calitate9.1
Persistență7
Siaj8
Miros9.5

Nota

8.4

Lasă un comentariu