Glam News Magazine

În Feng Shui, oglinzile au multe abilități unice. Pot dubla sau înmulți energia, pot reflecta energia primită, la fel cum pot dispersa energia primită în jur. Datorită acestor abilități, oglinzile ar trebui folosite foarte atent. Luați în calcul câteva reguli Feng shui de bază pentru amplasarea oglinzilor în casă pentru a beneficia de puterea lor ascunsă.

Alegeți zona de dining pentru amplasarea oglinzilor

 

Zona bogăției unei case poate fi greu de găsit, dar „seiful” bogăției este ușor de identificat. Zona de dining reprezintă această „seif”. Astfel că este cel mai potrivit loc pentru oglinzi. Acestea cresc dimensiunea seifului și capacitatea de a deține bogăție. Însă nu vă îmbunătățește capacitatea de a atrage bogăția, ca să facem diferența.

Nu amplasați oglinda în fața ferestrei

Explicația este că oglinda poate aduce orice din exterior în casă, ceea ce înseamnă că poate aduce energii negative în interior. Aceste energii pot fi date de un stâlp electric, țevi, fire electrice și altele. De asemenea, unii experți susțin că oglinda va atrage scandaluri în viața ta dacă reflectă apa din exterior, cum ar fi o fântână sau un lac.

Evitați să orientați oglinda spre ușa din față

Unora le place să plaseze o oglindă aproape de ușa din față pentru confort. Au ultima șansă să aibă grijă de aspectul lor înainte de a părăsi casa. Nu este nimic în neregulă dacă ai o oglindă în hol sau aproape de ușa din față. Cu toate acestea, aproape toți experții sunt de acord că a avea o oglindă orientată spre ușa din față este ceva rău în Feng Shui rău, iar motivele lor variază. Unii spun că Qi care intră în casă va fi reflectat și respins chiar pe ușă. Alții spun că Qi va intra în casă, dar ar fi cumva blocat acolo (și nu va circula în casă în beneficiul ocupantului). Provoacă deci o instabilitate nedorită. Dar, desigur, puteți avea oglinda așezată lateral, fără să fie direct orientată spre ușa din față.

Nu orientați oglinda spre pat

Oglinzile sunt destul de frecvente în dormitoarele moderne. În general, a avea oglinzi în dormitor nu este un lucru rău. Cu excepția unui aspect: oglinda nu trebuie să fie orientată spre pat. Dar de ce? Unii experți în Feng Shui spun că oglinda orientată spre pat provoacă vise urâte și nopți neliniștite. Alții spun că poate aduce o terță parte relației tale și chiar tendințe de furt de suflet.

Excludeți oglinda sau ideea unei oglinzi în bucătărie

Bucătăria are energii Feng Shui negative și acesta este principalul motiv pentru care nu este recomandat să încadrați o oglindă în decorul bucătăriei. Dacă oglinzile pot dubla energia unei zone, atunci o oglindă din bucătărie va amplifica energiile negative de aici.

Renunțați la oglinzile orientate spre ușa băii

Ne referim la oglinzi amplasate oriunde în casă, orientate spre ușa toaletei sau băii.Se spune că toaletele și băile produc Qi negativ, deoarece acolo ne scăpăm de deșeurile noastre. Cu o oglindă orientată spre acele camere, Qi negativ are șansa să crească și să se disperseze în alte locuri din casă.

Plasați oglinzi în holuri, dar nu la capătul acestora

Când ne gândim la aplasarea oglinzilor în casă, holul ne vine automat în minte ca o zonă bună. Însă oglinzile din holuri pot deveni puțin confuze. Unii spun că plasarea oglinzii la capătul holului simbolizează „stai departe” și te poate conduce la greșeli și la frustrare. Alții spun că oglinzile plasate pe holuri pot ajuta la încetinirea energiei Qi pe măsură ce se mișcă prin casa ta. Cheia aici este să vă asigurați cum este plasată oglinda. Așezați-o de-a lungul celor doi pereți laterali ai holului, dar nu la capătul acestuia. De asemenea, asigurați-vă că acele oglinzi de pe pereții laterali nu se confruntă una cu cealaltă.

Nu orientați oglinzi spre birou

amplasarea oglinzilor în casă

Am citit din mai multe surse că oglinda orientată spre birou va funcționa împotriva ta. Asta pentru că oglinda tinde să „dubleze volumul de muncă”. Alții spun doar că te va distrage de la muncă. Sunt de acord că distrage atenția și poate aduce mai mult stres. Cu o oglindă orientată spre birou, veți vedea reflectarea muncii care trebuie făcută și asta vă va induce cu siguranță mai mult stres.

Sfat final: obiectele cu proprietăți reflectante sunt considerate oglinzi. Astfel că obiectele care au texturi reflectorizante pot fi, de asemenea, tratate ca oglinzi. Aceste obiecte includ obiecte metalice, acvarii și suprafața de sticlă a televizoarelor cu tub vechi.Luați în calcul acest aspect când amenajați.

Lasă un comentariu