Glam News Magazine

Industria IT&C este într-o dezvoltare continuă, iar produsele și serviciile care sunt scoase pe piață uluiesc de-a dreptul. Într-o asemenea mare de gadgeturi și servicii tech, este imposibil să ții pasul cu toate noutățile. De aceea astăzi vă prezentăm 7 gadgeturi pe care probabil nu le cunoașteți, deși sunt accesibile și românilor.

Xtra-PC

Dacă te-ai săturat să aștepți pe un PC Windows sau Mac cu viteză redusă, atunci ar trebui să încerci această impresionantă unitate USB Xtra-PC. Acest gadget extra cool conține un sistem de operare BLAZING FAST construit pe Linux care poate ocoli vechiul sistem de operare lent când este introdus în portul USB al calculatorului. Tot ce trebuie să faci este să repornești PC-ul și să introduci în USB. Noul sistem de operare menține structura familiară a vechiului sistem și îți oferă acces la toate fișierele pe care le-ai avut anterior. Cu Xtra-PC poți să faci tot ce ai făcut înainte, doar că acum o faci pe un calculator super-rapid. În plus Xtra-PC funcționează chiar și cu hard discuri defecte sau lipsă și oferă posibilitatea de a recupera fișierele pe care credeai că le-ai pierdut pentru totdeauna. Este ca și cum ai avea propria echipă de recuperare de date în buzunar.

CircaCharge

gadgeturi

Dacă nu îți reînnoiești telefonul în fiecare an, trebuie să cumperi dispozitivul CircaCharge. Acest adaptor subțire transformă telefonul într-un dispozitiv de încărcare fără fir. Telefonul va fi mereu încărcat și cu performanțe îmbunătățite. Poți să te joci sau să te uiți la filme fără grija că ți se descarcă bateria. Încearcă acest gadget înainte de a -ți procura un nou telefon.

PhotoStick

gadgeturi

De câte ori nu ai pierdut fotografii și videouri importante din cauza unor defecțiuni ale calculatorului? De aceea PhotoStick este în prezent unul dintre gadgeturile de top achiziționate în întreaga lume. Poate fi de asemenea un cadou perfect pentru oricine. Cu noi viruși de computer care apar în fiecare zi și hackeri care au acces la computerele din întreaga lume, aceasta este soluția perfectă pentru a asigura că fotografiile și videourile sunt protejate. Este singurul produs de acest gen care te ajută să salvezi până la 60.000 de fotografii și clipuri vide o. Și este și ușor de folosit: introduci stick-ul în calculator, deschizi programul, faci clic pe “GO” și acesta va găsi automat toate fotografiile și videoclipurile din calculator și le va face copii de siguranță pe PhotoStick. Atât de simplu este!

iTrack

Ești mereu îngrijorat de siguranța mașinii tale? Credeți că blocarea cu roți dințate făcută în 1996 ar putea descuraja un hoț de mașină în 2019? Trackerul de mașină GPS iTrack se conectează la portul de diagnosticare al mașinii și în câteva secunde îți oferă actualizări în timp real, împreună cu datele de urmărire. Cu acest dispozitiv simplu poți reacționa în câteva minute pentru a recupera un vehicul furat, ceea ce-l face un gadget care schimbă modul în care oamenii se gândesc la securitatea mașinilor.

Velox Adapter – Global Wifi Travel Adapter

Ai fost vreodată într-un hotel care nu are wifi sau are un semnal foarte slab? Ai fost vreodată într-o situație în care nu ai putut obține o conexiune puternică pe telefon, iPad sau laptop? Acum poți avea o conexiune Wi-Fi ultra-puternică și ultra-privată în orice hotel sau oriunde există un cablu ethernet cu acest mini-router. Doar conectați cablul ethernet la mini-router și vei obține imediat Wi-Fi puternic pentru toate dispozitivele. Și, ca bonus, puteți avea confidențialitate completă, deoarece vă puteți pune parolă proprie.

Mosquitron

gadgeturi

Nu e de mirare că acest gadget este viral. Cu tot mai multe boli extrem de dureroase și potențial letale și viruși care se răspândesc prin țânțari în fiecare an, este timpul să vă protejați în mod corespunzător. Mosquitron este 100% non-toxic. Utilizează lămpi UV inofensive (pentru om) care atrage dăunătorii destul de aproape. Apoi îi aspiră și astfel scăpați de țânțari.

Starscope Monocular

Știi momentul acela în care ceea ce vezi este mult mai epic decât ceea ce poți captura cu camera telefonului inteligent? De cele mai multe ori încerci și încerci, sperând că reușești, dar rezultatul lasă de dorit. Cu Starscope Monocular, vei putea să mărești în 10x. Cu trepiedul stabilizator inclus, vei obține o vizualizare perfectă de fiecare dată. Practic, acest aparat transformă camera dvs. de telefon într-o lentilă cu zoom de înaltă calitate. Vizionarea magnifică a lui Starscope Monocular a fost testată și s-a dovedit a fi egală sau mai mare decât mărirea și calitatea fotografiilor produse de mărci precum Zeiss, Leica, Nikon, Canon și Sony. Acest gadget este atât de distractiv și accesibil, încât și fotogafii și-l procură.

Etichete : gadgeturilifestyle

Lasă un comentariu