Glam News Magazine

Colaborarea Vivienne Westwood- Burberry, anunțată în iulie anul acesta, s-a concretizat într-o colecție a cărei imagine este frumoasa Kate Moss. În campania de pomovare a colecției apar de asemenea Vivienne Westwood și soțul ei, Andreas Kronthaler, alături de Josh Quinton, Andy Bradin și Claudia Lavendar, modelul favorit al lui Riccardo Tisci.

“Vivienne Westwood a fost unul dintre primii designeri care m-au făcut să visez să devin designer și când am început să lucrez pentru Burberry, știam că ar fi o ocazie perfectă să o abordez să facă ceva”, dezvăluie Tisci cum a apărut ideea colaborării. “Ea este rebelă, punk și de neegalat în felul ei unic de reprezentare a stilui britanic, care a inspirat pe atât de mulți dintre noi. Sunt atât de incredibil de mândru de ceea ce vom crea împreună”, a adăugat noul director creativ de la Burberry.

Vivienne Westwood - Burberry

Colectia include jachete, pantaloni, tricouri de mătase, kilturi, berete și colanți, toate în designurile iconice ale lui Westwood, reimaginate pe modelul Burberry.

Vivienne Westwood - Burberry

Există de asemenea și un aspect caritabil al campaniei. Westwood și Tisci au împărtășit viziunea de a sprijini organizația non-profit Cool Earth din Marea Britanie, care susține eforturile depuse de comunitățile din pădurile tropicale pentru a opri despăduririle și schimbările climatice. Un tricou supradimensionat cu mesajul “Cool Earth are un plan de salvare a pădurii tropicale” în scrisul de mână al lui Westwood este dedicat acestui scop caritabil. Westwood și-a împărtășit planurile de a personaliza patru articole exclusive din colecție care urmează să fie scoase la licitație și să strână mai multe fonduri pentru Cool Earth.

Vivienne Westwood - Burberry

Ședința foto pentru colecția Vivienne Westwood- Burberry a fost realizată în Londra de către apreciatul fotograf de modă David Sims. Colecția cu articole ediție limitată începe de la 70 $ și este disponibilă în magazine selectate din întreaga lume, precum și online pe burberry.com.

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu