Glam News Magazine

Nici vârsta, nici recenta operație de inimă nu-l poate opri pe Arnold Schwarzenegger să-și reintre în formă. Fostul campion mondial de culturism și guvernator al Californiei a postat o poză pe Instagram, la sala de forță, unde face trei antrenamente pe zi pentru a-și întări musculatura. Arnold se pregătește astfel pentru noul film din seria Terminator.

Filmările vor începe anul acesta, sub regia lui James Cameron, care a regizat Terminator 1 și 2. Asocierea Schwarzenegger – Cameron va fi de bun augur pentru franciză, sunt de părere criticii de film.  În plus, ca o noutate, ce sigur incită publicul, Arnold nu va mai interpreta rolul celebrului robot T-800. De această dată va fi personajul uman de la care Skynet a prelevat probele de ADN și a creeat seria de roboți cu care a vrut să pună stăpânire pe planetă.

Se va ridica Arnold la așteptările fanilor? Rămâne de văzut. Certă este determinarea cu care se pregăște pentru noul rol și care este de admirat, în condițiile date. Schwarzenegger a suferit o intervenție chirugicală pe cord deschis la sfârșitul lunii martie. Nu este pentru prima dată când fostul Guvernator al Californiei a fost supus unei intervenții cardiace. Acesta avea o valvă aortică înlocuită în 1997, o problemă despre care medicii au spus că nu are nicio legătură cu activitatea sa de culturist.

Un comentariu

Lasă un comentariu