Glam News Magazine

Puterea lui Black Opium nu poate fi contestată. Fiind urmașul iconicului Opium YSL, orientalul foarte îndrăzneț care a fost unul dintre cele mai bune parfumuri ale anilor ’70 și ’80, nu este deloc surprinzător faptul că acest gurmand este un iconic al generației moderne. Însă YSL nu s-a mulțumit cu Black Opium, a lansat Black Opium Intense – un parfum inspirat din energia nopții. Fiind o versiune mult mai bogată a lui Black Opium, Intense pune accentul pe notele de fructe și florale luminoase, adăugând o strălucire asemănătoare neonului cu semnătura populară de gourmand a lui Black Opium. Dacă sunteți un fan al originalului sau vă plac aromele delicioase, veți dori să citiți mai departe, credeți-mă!

Note
Vârf: Blue Absint și mure Boysen
Inimă: Iasomie arabă și flori de portocal
Bază: cafea negră, lemn dulce, lemn de santal și vanilie

Cum miroase?

Black Opium Intense se deschide cu un fulger încărcat de tensiune, în care notele de lemn dulce și absint sunt trase către tonurile de mure Boysen. Efectul pe care îl provoacă este un contrast vibrant și efervescent de sintetic și natural, în care sucul roșu mure se îmbină perfect cu un miros de vinil fierbinte: un parfum plin de contradicții, contraste și culori din abundență.

În inima lui Black Opium se află un buchet bogat de flori. Iasomia, cu mirosul său dulce, tropical, se simte mai proaspătă, datorită unei doze generoase de flori de portocale. Dar nu uitați că acest parfum este unul gurmand, astfel încât aceste flori frumoase nu sunt prezentate proaspăt culese din grădină, nu, acestea sunt scufundate într-o fântână de ciocolată, cafea și vanilie. Delicios.

Ingredientele gurmande ale lui Black Opium se simt mult mai puternic în interpretarea intensă și prin urmare este și mai dulce. Lemnul de santal, cald și cremos, se îmbină cu mirosul boabelor de cafea neagră prăjită, pentru a crea un contrast întunecat și viu față de vibrația proaspătă a notelor de vârf și inimă. Vanilia este țesută în bază și se potrivește perfect cu intensitatea iasomiei. Ceea ce începe ca o explozie magnetică de energie se încheie ca un amestec neted, care se simte ca o a doua piele delicioasă.

Acum trebuie să recunosc faptul că nu sunt un mare fan al lui Black Opium, dar îmi place această versiune Intensă și este de departe cea mai bună variantă de Opium de până acum. Există ceva distractiv – ceva electric în Black Opium Intense, care dă dependență de purtare. Acesta pulsează cu o energie gustoasă, luminoasă și plină de contraste, texturi și intrigi, realizând un miros modern, captivant, care este perfect pentru o noapte în oraș.

Review

CALITATE8
PERSISTENȚĂ7.4
SIAJ7.5
MIROS8.5

Nota

7.9

Lasă un comentariu