Glam News Magazine

Nu toate femeile au dimensiuni 90-60-90 și chiar dacă pare că designerii ignoră acest fapt, există destule branduri cu produse destinate femeilor cu siluete plus size. Kilogramele extra nu ar trebui să știrbească din încrederea în sine și femininatea doamnelor și domnișoarelor, drept pentru care am selectat 8 dintre cele mai bine cotate magazine online cu haine de mărimi mari, care fac livrări și în România, pentru a arunca o privire și, de ce nu, a vă împrospăta garderoba.

Navabi

Aici găsiți nu numai haine și accesorii pentru toate ocaziile până la mărimea 32, dar și sfaturi de stil. Fie că aveți nevoie de îmbrăcăminte casual, office sau elegantă, aici vă așteaptă o mulțime de produse și articole noi aproape în fiecare zi. 214 designeri oferă femeii moderne cu siluetă plus size ținute în care să se simtă confortabil. Prețurile diferă de la 9 la 600 de euro în funcție de articol și designer, ceea ce însemnă că sunt pentru toate buzunarele.

Blue Vanilla Curve

Cu sediul în Londra, Blue Vanilla are colecția completă disponibilă online, cu livrare disponibilă în 150 de țări din întreaga lume, iar prețurile accesibile. Secțiunea lor Curve include dimensiunile 18 – 28 și prezintă rochii, bluze, topuri, jachete.

Yours Clothing

Cu o selecție de piese de sezon, Yours Clothing este un alt e-retailer care pune femeile cu forme în centrul activității lor. Brandurile includ Hell Bunny, Izabel Curve și Chi Chi London, precum și multe altele. Mărimile hainelor merg de la 16 la 36, stilurile diferă, prețurile sunt accesibile, așa că va trebui să verificați colecțiile.

Boohoo Plus

Nu trebuie să așteptați perioada reducerilor ca să faceți cumpărături, la Boohoo plus există zilnic prețuri favorabile. Există de asemenea secțiune pentru Gravide. Prețurile încalcă rareori limita de 60 de lire sterline, în medie de 30 de lire sterline sau mai puțin puteți găsi ceva drăguț la vânzare.

H&M Extended Sizes

În ceea ce privește jeanșii și articolele de bază pentru fiecare zi, H&M are o selecție bună de haine de dimensiuni suplimentare, până la mărimea 24. Mai mult, pentru cumpărături online, aveți o serie de avantaje exclusive și oferte speciale, inclusiv 10% reducere la prima comandă și livrări standard gratuite.

Pretty Little Thing Curve

Secțiunea Curve a Pretty Little Thing duce totul în plus size: rochii, jachete, chiar corsete, până la mărimea 28. Dacă vă doriți un anumit articol vestimentar, îl puteți căuta aici cu șase mari de reușită. Iar prețurile sunt și ele prietenoase.

Fat Mermaids

Ar putea fi unul dintre cele mai neintenționate branduri de pe piață. Dar piesele sale „I Dont Give a F * ck About Your Diet Susan” îl dau de gol pe desiger. Cu piese cu imprimeu piele de vacă, topuri „Big Belly Energy”, fuste mini, în mărimi de L până la 6XL, Fat Mermaides evidențiază simplitatea realității că nu există nimic rușinos cu privire la a avea un corp gras.

Zelie For She

Designerul Elann Zelie de Zelie For She crează artiole de îmbrăcăminte disponibile de la XL până la XXXL, pentru acasă, la serviciu, la întâlnirile cu prietenii sau la petrecere. În timp ce unele mărci pot alege să se concentreze pe design-ul care se potrivește siluetelor plus size sau, iar altele pe trenduri, Zelie For She le face pe amândouă. Rezultatele finale sunt colecții de luat acasă.

Lasă un comentariu