Glam News Magazine

Anul 2018 a fost un an important pentru parfumerie. An de an, sunt lansate tot mai multe parfumuri, iar avem lansate aproximativ 2.000 de pafumuri! 2000!!! Este un număr cu adevărat impresionant și cu atât de multe parfumuri este dificil pentru mirosuri să mai iasă în evidență, dar unele se detașează absolut!

MUGLER Alien Man

O lansare MUGLER este întotdeauna o lansare mare, dar un nou parfum masculin de la acest brand este chiar mai mare. Noul MUGLER masculin seamănă cumva cu omologul său, iconicul Alien, care cu siguranță a făcut valuri în ultimii ani. Această preluare dinamică și proaspătă pe piele este interesantă pentru că îmbină o plantă neobișnuită (mărar) cu o notă din piele neagră elegantă, amplificată de căldura fructată a osmanthusului. Alien Man nu este cel mai neconvențional parfum a lui MUGLER, dar are o frumusețe subtilă, aproape ca și cum ar fi perfect pentru un tip introvertit care vrea să miroase bine, dar nu neapărat diferit.

Carolina Herrera Good Girl

OK, primul lucru pe care îl vei observa la Good Girl nu este parfumul în sine, și faptul că este găzduit în cel mai plin de farmec, cel mai înalt, cel mai fabulos, cel mai mare stiletto Herrera. Dar Good Girl nu ne vorbește despre stil, este de fapt un parfum fermecător și îndrăznesc să spun oarecum sexy, floral. Acesta este un parfum voluptuos, plin de tuberoză și iasomie, cu accente delicioase, gurmande – cacao, tonka și cafea. Good Girl nu este doar un parfum grandios – este un parfum cu o personalitate imensă și ar fi corect să spun că are o personalitate greu de displăcut!

Jimmy Choo Fever

Dacă tot am început discuția despre pantofi, să vorbim de Jimmy Choo! Ei fac acei pantofi glamour și plini de farmec, care sunt râvniți de toată lumea, iar parfumurile lor au un spirit amuzant, care este ușor și fără griji. Fever este un parfum floral, gurmand cu energie electrică. Notele luminoase de litchii, grapefruit și nectar de prune aduc strălucire iasomiei și vaniliei, în timp ce o bază de tonka și lemn de santal adaugă bogăție. Dacă esti un iubitor al parfumurilor dulci, Fever este pentru tine!

Paco Rabanne Pure XS for Her

Pure XS for Her este pachetul perfect: un parfum excelent într-o sticlă grozavă. Nu știu despre tine, dar eu am o regula care spune că orice vine învelit într-un șarpe auriu, îl aprob pe deplin! Pure XS for Her este o florărie lăptoasă, tropicală, caldă și hedonistă, contrastată de tonurile de popocorn cu caramel. Creează o experiență olfactivă dependentă, care nu seamănă cu nimic altceva.

Lasă un comentariu