Glam News Magazine

Nu, nu te lăsa păcălit de un titlul atractiv. El nu spune nimic cu adevărat. Informațiile valoroase sunt în interiorul articolului, astfel că va trebui să citești, chiar și printre rânduri, acest material. Pentru tine, nu pentru mine, care cunosc oricum mai mult decât pot transmite prin el. Trebuie să recunosc că expun cu greu acest subiect care se referă la oportunități reale de schimbare într-o lume plină de forme fără fond și cuvinte fără substanță, dar am atâtea voci care să exprime mai bine decât aș putea-o face singură. Ți-am captat atenția? Să continuăm cu un sfat plin de tâlc!

“Ai grijă de mintea ta. Mintea ta are grijă de spiritul tău, de trupul tău, de relațiile tale și de banii tăi.” Acesta este moto-ul sub care sensei Staicu M. Viorel (despre care poți citi mai multe aici) oferă consutanță pentru dezvoltare personală individuală și pentru grupuri organizate, atât pentru persoane fizice, cât și juridice. Programul de consultanță “Instigare la sănătate” se concretizează în ședințe și seminarii pe teme de dezvoltare personală diverse, de la minte sănătoasă și trup sănătos, la spirit sănătos și relații sănătoase, dar și cursuri de dezvoltare personală pentru persoane fizice și juridice în tabere de 6 nopți.

O lecție despre modul în care fac propriile alegeri

Punctul de pornire este proiectul educațional “Instigare la sănătate”, iniţiat în anul 2014, prin care sensei Staicu M. Viorel a vorbit în fața a peste 10.000 de persoane, în cea mai mare parte elevi și cadre didactice, la clase, dar nu numai, pe toți (copii, tineri și adulți) reușind să-i motiveze în dorința de autodepășire.

Reacțiile participanților sunt mai mult decât elocvente și transmit mai mult decât aș putea să exprim cu privire la activitatea de consultanță desfășurată de sensei Staicu M. Viorel.

“Ca să obții atenția și admirația unui copil este dificil, însă și mai dificil este să obții atenția și admirația unei clase de 25 de elevi. Doar o persoană devotată și cu câțiva ași în mânecă poate să țină în frâu o armată de adolescenți plini de adrenalină. Acest om ne-a implantat pur și simplu importanța sportului în viața noastră de zi cu zi, dar și alte mici idei pentru progresul nostru. Ne-a făcut să înțelegem că sănătatea este relația dintre noi și corpul nostru, și nu doar atât, ne-a învățat cum să fim mai responsabili în fiecare acțiune pe care o avem.” – Oana Sîrbu, elevă.

“Ora susținută de sensei Staicu M. Viorel a fost o experiență pe care elevii nu au ocazia să o întâlnească prea des în școală, o lecție despre modul în care fac propriile alegeri. Mi-a captat atenția spiritul ludic al senseiului și faptul că i-a ținut pe elevi conectați în permanență. Reacțiile elevilor au fost pozitive. Este nevoie de o astfel de activitate mult mai des decât credeam. Clar au învățat că viața lor depinde de ei.” – Ligi Ion, profesor de matematică

“Domnul Staicu M. Viorel este prima persoană care m-a putut contrazice, argumenta și ancora în discuții interesante. Un stil unic prin care te face că conștientizezi, să fii responsabil, curajos și liber pentru deciziile luate. Vă mulțumesc frumos, sensei!” – Georgiana Iuliana, Școala Posticeală F.E.G. Târgoviște

“Ora susținută de sensei Staicu M. Viorel a reprezentat una dintre cele mai interesante experiențe pe care le-am avut pe parcursul anilor, datorită implicării și profesionalismului lectorului. M-a impresionat modul în care a prezentat relația dintre sănătate și mișcare.” – Andreea Tudor, director Școala Posticeală F.E.G. Târgoviște

“Ora domnului Staicu mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții, asupra deciziilor pe care le iau și asupra felului în care mă comport. Datorită învățăturilor din lecție, am realizat că trebuie să tratez fiecare încercare din viață ca pe o experiență. Ora a fost interectivă și interesantă, iar modul de prezentare al domnului Staicu este minunat.” – Mihai Tenea, elev

“Ora la care am participat mi s-a părut incredibilă. Am învățat lucruri noi și am descoperit un nou sens al vieții. În același timp pot spune că m-a ajutat să mă orientez mai bine în legătură cu ce voi face în viitor.” – Andrei Nica, elev

“Întotdeauna am considerat că viitorul unui om, al unui popor este dat de educație. Să încerci să lași o urmă, să marchezi cu prezența ta viețile celorlalți nu este o misiune ușoară. Este mai degrabă expresia voinței și a altruismului unor oameni pentru care “noi” nu este doar un cuvânt în vocabular. Oarecum, activitatea la care am participat mi-a reamintit cuvintele lui Vasile Chica: “Scopul educației este transferul de flacără”, iar calea este să stimulezi, nu să impui.” – Georgeta Gogeanu, director școală gimnazială.

“Am fost foarte încântată de modul de prezentare și am învățat mai multe decât mi-am închipuit. Dl Staicu are un mod de prezentare unic care te face să-ți dorești să fii mult mai responsabil, curajos și să progresezi cât mai mult în viață.” – Simona Simică, angajat ACUTEX Târgoviște.

Următorul eveniment: seminar incendiar la Brașov

Următoarea ocazie de a-l asculta pe sensei Staicu M. Viorel este seminarul de dezvoltare personală organizat la Brașov, pe 21 septembrie, cu înscrieri pe bază de rezervare, ce se anunță a fi un eveniment “incendiar”. Sensei Staicu M. Viorel dă foc spiritului și îți ajută mintea să iasă din impas, conform devizei “Mereu învingător!”

Lasă un comentariu