Glam News Magazine

În 2009, Dolce & Gabbana au devenit prima casă de modă care a pus „bloggerii” în primul rând – și chiar le-a furnizat laptopuri. Apoi, în 2015, casa a invitat un nou val de influenceri Instagram / YouTube. Astăzi, Dolce și Gabbana și-au deschis ușile către utilizatorii aplicației Tik Tok, mulți dintre ei abia ieșind din scutece când primul val de bloggeri a debarcat pe Viale Piave. După această prezentare, ce a fost închisă de un model care a purtat tricotaje albe și a ținut un miel mic de la o fermă chiar din afara orașului, influencerii de pe Tik Tok au fost extrem de entuziasmați și aproape la fel de drăguți ca mielul acela.

În timp ce Gabbana a spus că rămâne în afara platformei de social media – „Sunt prea bătrân, dragă!” – brandul său a ajuns deja pe TikTok și a produs conținut extraordinar cu unii dintre cei mai prolifici utilizatori, care atrag adepți în fiecare zi. Prin această colecție, Dolce și Gabbana vor să promoveze vechile virtuți și minuni ale Italiei – de la geografia țării la istoria sa și, mai mult decât orice, la tradițiile sale artizanale – și să le transmită generațiilor digitale. O colecție care a sărbătorit floriștii, brutarii, ciobanii, pictorii și tâmplarii din Italia. Totodată colecția a avut și câteva ținute inspirate din patrimoniul britanic.

„Ador Marea Britanie. Este țara mea preferată. Este cea mai unică și mai extravagantă țară din lume”, a remarcat Gabbana, în afară de Italia – desigur. El și Dolce au creat paltoane de alpaca pentru a semăna cu herringbone și au amplificat volumul siluetelor paltoanelor supradimensionate din lână filată, pentru a oferi un aspect de blană. „Blana artificală este foarte poluantă”, a subliniat Gabbana. Paltoanele din piele în nuanțe de maro au evocat șorțurile fierarilor, iar tricotajele erau fie lucrate manual, fie produse industrial pentru a semăna cu ceva lucrat manual. Acesta a fost, până la urmă, o colecție ready to wear.

Lasă un comentariu