Glam News Magazine

Cu siguranță biroul tău este funcțional, dar are farmecul pe care ți l-ai dori? Vestea bună este că nu trebuie să investești mult pentru a-i da un aer aparte, care să te inspire zi de zi să fii mai creativi, mai productiv. Trebuie doar să adopți idei și să te orientezi la produsele cheie pentu a le materializa. Am pregătit 6 moduri simple de decorare, dar cu rezultat sigur în a adăuga un aspect glam spațiului de lucru. Veste și mai bună este că le poți combina pentru un efect sporit.

Adaugă puțin negru

Glam nu înseamnă complicat. Poate fi echivalentul a ceva simplu, dar cu bun gust si rafinat. Astfel că un aspect glam poate veni cu doar puțin negru, sobru și elegant, fie că ne referim la decorațiuni sau la un perete întreg. Rezultatul este chiar șic și se potrivește birourilor de toate dimensiunile.

Decorează în alb-negru

Combinația alb-negru este una clasică când vine vorba de aspect glam și nu-și va pierde niciodată din rafinament. Așadar cu această variantă mergi de asemenea la sigur. Întotdeauna la modă, această combinație, deși poate părea sterilă, are în ea și ceva dinamic, datorită contrastului celor două culori ce crează o atmosferă grafică și induce mișcare și forță.

Mizează pe o doză de auriu

Nimic nu exprimă mai bine ideea de aspect glam ca aurul/auriul. O atingere de aur va transforma imediat orice birou într-un spațiu cu adevărat plin de farmec. Poți folosi această idee adăugând decorațiuni aurii sau alegând obiecte de mobilier cu accente aurii. Chiar și un singur element va conferi atmosferei

Pariază pe transparență

Celebrele scaune transparente pot fi chiar obligatorii pentru un birou plin de farmec! Creează o atmosferă de budoar, folosind de asemenea blaturi din sticlă. Pe lângă transparență, aceste elemente adaugă o notă de eleganță riguroasă biroului, fără vreun alt efort decât acela de a le menține strălucitoare.

Folosește accente și simboluri feminine șic

Culorile frumoase de roz praf sau violet vor da imediat un aspect șic și plin de farmec biroului tău. Simboluri precum flori și păsări se încadrează și ele în această tendință. Poți completa cu obiecte decorative argintii sau chiar aurii și voila, ai un birou glam!

Încadrează în decor o oglindă de mari dimensiuni

Așezarea uni oglinzi mari în centrul biroului va schimba aerul în încăpere, pe care vizual o va mări (iar acesta este un avantaj important în cazul birourilor mici), iar la nivel psihologic îi va adăuga o notă de relaxare (ce va permite să lucrezi mai eficient). Ia în considerare schimbarea locului oglinzii pentru a schimba rutina și înfățișarea biroului. oricum ar fi câștigi puncte importante la capitolul aspect glam, iar cei care vor trece pragul biroului vor fi uluiți.

Lasă un comentariu