Glam News Magazine

Aproximativ 95% din populația României cu vârste cuprinse între 11 și 30 de ani este afectată de acnee. Unii dintre noi, cei cu acnee moderată și extremă, trebuie să controleze simptomele cu tratamente pe bază de rețetă; aceste formule adesea usucă foarte tare tenul și te poate lăsa nedumerit cu privire la produsele pe care să le folosești în rutina de îngrijire a pielii – tratamente pe bază de ulei sau formule hrănitoare pentru pielea uscată? Din fericire pentru noi, La Roche-Posay și-a folosit cei 47 de ani de expertiză dermo-cosmetică pentru a dezvolta Effaclar H  o cremă care oferă tenului gras cu tendință acneică o nutriție avansată, prevenind cu succes principalele probleme cauzate de tratamentele agresive împotriva acneei.

Reformulată în 2022, noua și îmbunătățita cremă Effaclar H face parte din colecția Effaclar, preferată de fani, pentru hidratarea intensă și lista scurtă scurtă de ingrediente fără parfum – nu este de mirare de ce 9/10 dermatologi ar recomanda La Roche-Posay Effaclar pentru pielea grasă, predispusă la imperfecțiuni. Infuzată cu inovația La Roche MP-Lipids, formula acționează pentru a reconstrui bariera cutanată și pentru a preveni alte iritații cauzate de agresorii externi. Effaclar H acționează atât pentru a reechilibra microbiomul, cât și pentru a potența tratamentul actual împotriva acneei, pentru o piele mai calmă și mai curată.

Pentru ce tip de piele este?

Este ideală pentru toți cei care urmează tratamente sistemice și topice împotriva acneei. Această gamă a fost creată pentru pielea grasă, predispusă la cicatrici post acneice.

Vei iubi acest acest produs dacă…

Dacă ești în căutarea unei îngrijiri a pielii care să compenseze efectele secundare ale medicamentelor pentru acnee care usucă excesiv tenul, cum ar fi isotretinoina, acestă formulă este exact ceea ce cauți. Effaclar H ajută la eficacitatea tratamentelor de îngrijire a pielii, în timp ce hrănește tenul.

Ingrediente cheie:

Ce ar fi o formulă La Roche-Posay fără iconica lor apă termală cu o formulă veche de peste 1700 de ani? Plină de minerale și antioxidanți, Apa Termală se strecoară în toată gama Effaclar pentru a aduce beneficii pielii tale cu natura sa calmantă, ajutând la reducerea roșeții și a iritației. Aqua Posae Filiformis, o biomasă prebiotică unică, se alătură formulei cu niacinamidă și lipide pentru a susține funcția microbiomului și pentru a întări bariera pielii.

Cum se simte?

Effaclar H  are o textură ultrafină care este delicată cu pielea, pentru un finisaj ușor, nelipicios și non-gras. Dacă urăști texturile grele și grase, vei adora formula non-comedogenică Effaclar H, deoarece nu îți va bloca porii.

Cum se folosește?

Pentru a maximiza beneficiile Effaclar H, începe prin a-ți curăța pielea cu un produs de curățare delicat pentru a îndepărta orice impuritate. Continuă cu La Roche-Posay Effaclar H, aplicându-l pe zonele afectate de cicatricile acneice. Masează ușor produsul în piele până când este absorbit complet. În continuare, folosește exfoliantul facial cu ultrasunete Notino Beauty Electro Collection Ultrasonic Face Scrubber, activând vibrațiile ultrasonice și glisând dispozitivul pe față cu mișcări ascendente. Acordă o atenție sporită zonelor cu cicatrici de acnee, permițând ca exfolierea delicată să promoveze reînnoirea pielii. Consecvența este esențială, așa că repetă această rutină în mod regulat atât dimineața cât și seara pentru a obține îmbunătățiri vizibile în ceea ce privește aspectul cicatricilor acneice.

Lasă un comentariu