Glam News Magazine

În ziua de azi, imaginea este foarte importantă pentru un bărbat, iar ținuta este cea care te prezintă înainte de maniere sau reputație. Ca să faci impresie bună, ai nevoie de sfaturile unui specialist care va face din vestimentația ta o carte de vizită impresionantă. Atelierul de creație vestimentară SUITS by David C. este locul unde primești consiliere în conturarea ținutei perfecte pentru ceremonie în funcție de personalitatea ta.

 

Atelierul de creație vestimentară SUITS by David C. oferă servicii de croitorie la comandă Made-to-Measure, punând la dispoziția clienților cele mai rafinate și fine țesături pentru personalizarea ținutelor mult visate: costume business și costume de ceremonie.

David-Florin Ciocodeică, General Manager și Style Advisor, este cel care a transpus pasiunea pentru stil și eleganță, pe care o are de mic copil, la fel ca rigoarea în conduită vestimentară, în acest atelier. În prezent, ca student doctorand, aprofundează domeniul marketingului vestimentar în afaceri, analizând tendințele în materie de modă masculină la nivel mondial. Ne-a oferit și nouă câteva ponturi.

  • Bărbații au devenit mai atenți la imaginea lor. Este acesta un motiv pentru care să apeleze mai des la servicii de croitorie la comandă? Ce avantaje oferă un atelier made-to-measure față de un magazin cu produse ready-to-wear?

Consider că bărbații au devenit foarte atenți la imaginea lor, drept pentru care a luat naștere atelierul de costume la comandă SUITS by David C. cu scopul de a realiza din vestimantație o carte de vizită. Costumul realizat la comandă în funcție de dorințele tale a devenit must-ul garderobei tale. Un atelier Made-to-Measure îți oferă o experință unică prin contribuția pe care o aduce în conturarea ținutei perfecte, începând cu alegerea țesăturii, tiparului, căptușelii, nasturilor, reverul sacoului și nu în ultimul rând, personalizarea ținutei.

  • Ce rol joacă materialele folosite în personalizarea ținutelor SUITS by David C?

Materialul folosit este cel mai important factor care aduce valoare unui costum Made-to-Measure. Fie că vorbim de producător sau culoare, materielul trebuie ales cu mare atenție și bun gust.

O altă caracteristică importantă a materialului este finețea țesăturii și greutatea sa. Clienții noștrii pot opta pentru un costum dintr-un material ușor (de la 230 grame) sau mai greu, potrivit pentru sezonul de iarnă (de la 350 grame), dar punem la dispoziția acestora și opțiuni intermediare, adică materiale ce pot fi purtate tot timpul anului (intre 310-345 grame).

Printre producătorii de materiale cu care lucrează atelierul nostru se numără: Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Holland & Sherry și mulți alți producători renumiți din lume.

  • Ce importanță au accesoriile în ținuta bărbătească de ceremonie și care sunt marile greșeli de evitat în această privință?

Accesorile sunt foarte importante la un eveniment de ceremonie, deoarece acestea vin pentru a întregi ținuta. Alegerea corectă a acestora influențează modul în care ești privit de ceilalți invitați. Alegerea unor accesorii nepotrivite pot deteriora aspectul ținutei, ducându-o într-o zonă de kitsch.

Cele mai mari greșeli în privința accesoriilor la o ținută de ceremonie sunt: cravatele prea viu colorate, alegerea unor pantofi uzaţi, de culoare deschisă la un costum închis la culoare, cravata prea lungă, lipsa batistei sau alegerea unei culori nepotrivite pentru aceasta și nu în ultimul rând purtarea ceasului.

Atelierul de costume la costume SUITS by David nu recomandă purtarea seturilor de accesorii la costumele de ceremonie, cât și de business.

  • Ce stereotipuri în alegerea vestimentației de ceremonie încurajați a fi adoptate de bărbați și care eliminate?

Atelierul de creație vestimentară SUITS by David C. nu recomandă purtarea ceasului la evenimentele de ceremonie. Recomandă la evenimentele de ceremonie purtarea unei batiste albe care să se vadă 2 cm, la fel ca manșeta cămășii.

  • Am observat că atelierul de creație vestimentară SUITS by David C oferă și serviciul de măsurători la birou, pentru a veni în sprijinul clienților foarte ocupați. Ce înseamnă acest lucru? Având în vedere că sediul central al atelierului este la Târgoviște, ce județe puteți deservi?

Atelierul nostru oferă serviciul de măsurători la birou în zona Sud-Muntenia și în municipiul București. Clienții se pot programa pe site-ul nostru, la link-ul https://www.suitsbydavidc.com/bookings-checkout/programare-%C3%AEnt%C3%A2lnire-domiciliu-client sau telefonic, la numărul 0738 615 294. După ce se realizează programarea online, un consilier din cadrul atelierului va lua legătura cu clientul și va stabili împreună cu acesta detaliile. La prima întâlnire, consilierul vine cu etalonul potrivit pentru client și cu mostrele de țesături și căptușală.

După întâlnirea în cadrul căreia se stabilesc toate detaliile ținutei, comanda este plasată. După ce produsele sunt livrate, consilierul se deplasează din nou la locația stabilită împreună cu clientul pentru probă și eventualele modificări.

  • Prin ce se deosebește atelierul de creație vestimentară SUITS by David C de alte ateliere de croitorie la comandă?

Atelierul de creație vestimentară SUITS by David C se diferențiază de ceilalți prin experiența oferită clientului, prin faptul că oferă serviciul de măsurători la birou în funcție de programul clientului și prin dorința de a realiza din vestimentație o carte de vizită

  • Care din trendurile pentru 2020 în materie de ținută masculină pentru gală sunt susținute de atelierul SUITS by David C?

Atelierul SUITS by David C recomandă pentru anul 2020 ținutele clasice deoarece acestea nu se vor demoda niciodată. La evenimentele de ceremonie, recomandăm ținutele din două sau trei piese, atât într-o singură nuanță, în cazul black-tie, cât și asortatea pieselor vestimentare.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 15-24 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Sponsorul nostru de azi,  SUITS by David C., vă oferă în dar 3 premii – 3 seturi de accesorii cravată-batistă.

Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii la ce eveniment ai purta o ținută/accesorii Suits by David C? Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 20.12.2019 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

213 comentarii

Comentariile sunt dezactivate