Glam News Magazine

Duminică seara, Versace a făcut o călătorie istorică la New York City. De fapt, a fost prima dată când marca a fost prezentată vreodată în New York. O intrare epică pe pământul american, acest spectacol nu a fost unul care să lase vreun loc de dezamăgire. A fost prezentată o noapte plină de nostalgie, deoarece New York a acționat ca vasul perfect pentru a livra momente virale din trecutul Versace pe podiumul Pre-Fall 2019.

De la ultima colecție pe care Donatella a prezentat-o, compania ei a fost achiziționată pentru 2,1 miliarde de dolari de către Michael Kors. Când anunțul a fost făcut în septembrie, Capri Holdings, în calitate de director al Michael Kors, s-a angajat să sporească veniturile lui Versace de la 850 milioane dolari la 2 miliarde de dolari în următorii câțiva ani. Deși contractul nu este încă finalizat – se încheie în ianuarie – acest spectacol energic a marcat o nouă eră pentru Versace și pentru Donatella.

Poate vă aduceți aminte de celebra rochie cu pene, purtată de Elizabeth Hurley in 1994 sau nenumăratele piese purtate de Jennifer Lopez. Ei bine, Donatella a decis să readucă modele celebre ale casei în prim plan, să aducă o odă influenței culturale masive pe care Versace a acumulat-o de-a lungul a 40 de ani de existență. Medusa a fost, bineînțeles vedeta colecției, iar Amber Valletta a închis spectacolul purtând una dintre celebrele rochii îmbrăcate de J-Lo.

A existat chiar și o colecție pentru bărbați care a fost amestecată cu aspectul powerhouse-femme. Poate că tema principală a spectacolului a fost că nu a existat doar una. Au fost ținute îndrăznețe pentru aproape orice femeie din New York, iubitoare de modă, jachete structurate, pantaloni sexy, pulovere fuzzy, rochii mini din PVC și modele de eșarfe purtate de Audrey Hepburn.

De-a lungul anilor, Donatella a prezentat Versus, “sora mai mică” a lui Versace, în New York, de câteva ori. Ea simte o legătură specială cu acest oraș, motiv pentru care a negociat pentru drepturile de a folosi logo-ul “I love NY” al lui Milton Glaser, care a fost printat pe tricouri alături de Medusa. Donatella fără îndoială nu a avut nicio problemă în a folosi trecutul în fiecare parte a acestei colecții, până la data prezentării: 2 decembrie. Ziua de naștere a fratelui cel mare a lui Donatella, Gianni Versace. După cum mulți dintre noi știm, Gianni a spus odată: “Nu mă interesează trecutul, cu excepția drumului spre viitor”. Donatella a urmat exemplul, iar fiecare model a defilat în jurul unei miniaturi aurii a Statuii Libertății, unde fiecare referință la trecut a fost catapultată în viitor.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu