Glam News Magazine

Iubesc iarna și zăpada… în imagini, în cărți și la televizor. Dacă ar dispărea ca anotimp, eu nu i-aș simți lipsa. În acest context, este de înțeles că visez deja la primăvară și o aștept să vină. M-am documentat și asupra tendințelor în design interior pentru 2019, ca s-o întâmpin cum se cuvine și iată ce am găsit.

Materiale naturale

tendințe

Fascinația pentru materialele naturale și textura vizuală pe care o adaugă interioarelor continuă în 2019. Tipurile de piatră naturală, utilizate în categorii neașteptate, îmbină luxul și practicul într-un mod surprinzător și sunt în tendințe anul viitor.

Modele geometrice

tendințe

Formele asimetrice aproape că ne inundă. Cu modele geometrice în design interior mergi la sigur.

Modele etnice și tribale

tendințe

În timp ce modelele geometrice aproape nu ies niciodată din stil datorită armoniei lor simetrice, amprentele etnice și tribale ajung să fie la modă la fiecare 10-15 ani sau cam așa, când vremurile și gusturile se schimbă. Căldura și familiaritatea lor le pot introduce cu ușurință chiar și în cele mai mici camere.

Tapete florale

tendințe

Materialele și tapetele florale au o frumusețe tradițională care revine în tendințe în 2019. Ele au o notă vintage șic care nu poate fi ignorată.

Designul curbat

tendințe

Anul viitor, mobilierul rotund inspirat din 1970 va continua să fie la înălțime. De exemplu, scaunele cu spatele rotund sunt o modalitate elegantă de a aduce trendul curbat în casele noastre.

Mobilă compactă și mulțifuncțională

tendințe

Mobilier care se poate adapta unor spații și nevoi diferite face prte din tendințe în design interior pentru 2019. Designerii au înțeles necesitatea de mobilier inteligent din vremurile actuale.

Terrazzo

tendințe

Plăcile decorative cu versatilitate cromatică aduc un aer fresh într-o amenajare. Iar frumuseţea şi durabilitatea lor le recomandă într-o varietate de spaţii.

Metalele

tendințe

Metalele vor fi folosite în moduri mai interesante și vor fi mai populare ca niciodată. Fie că este vorba de nuanța aurie, cea arămie sau culoarea neagră, metalele vor fi folosite într-un fel sau altul,  într-o manieră mai sculpturală decât în trecut. Există un puternic impuls spre artă în această direcție.

Art Deco

tendințe

Influența Art Deco devine mai proeminentă în 2019, inspirând nu numai designul textil, cât și siluetele de mobilier.

Tavane statement

tendințe

Tavanul devinde al cincilea perete care poate fi vopsit astfel încât să iasă în evidență. Pot fi folosite orice fel de modele care să dea pur și simplu efectul wow unei încăperi

 

foto: Pinterest

Lasă un comentariu