Glam News Magazine

Spray-urile de cameră sunt cele mai puțin persistente dintre produsele parfumate pentru casă, însă partea bună este că le poți schimba pe parcursul unei zile. Le văd ca pe un pick-me parfumat, pe care îl poți aplica rapid pentru a schimba starea de spirit a unei camere. Sunt fotografii instantanee de parfum care nu persistă la fel de mult precum parfumul de la o lumânare sau un difuzor, dar oferă o intensitate mai mare. Îmi place să le folosesc pentru a oferi o senzație imediată de prospețime într-o cameră, dar pot fi utile și atunci când trebuie să acoperiți mirosul de gătit sau mirosurile animalelor de companie.

Pentru acest articol am creat o selecție de spray-uri de cameră ce aduc instantaneu un miros frumos în casa ta.

1. Pentru relaxare – Miller Harris Home Periwinkle

Miller Harris Home Periwinkle

Periwinkle – Vinca nu este doar un cuvânt minunat de pronuțat, dar reprezintă și o nuanță specială, în care violetul și albastrul se îmbină perfect. Pentru Miller Harris, periwinkle-ul  (da, voi încerca să spun cuvântul de câte ori pot) reprezintă o fuziune dintre exotic și ocean. Periwinkle Room Spray împerechează parfumul unei brize sărate de mare cu orhidee tropicale, tămâie, lemn și mosc pentru a crea un parfum transportiv care te duce pe coasta unei insule exotice, evocând chiar locul în care oceanul cald întâlnește plajele cu nisip fin.

Pulverizați acest parfum în orice cameră în care doriți să vă relaxați.

2. Pentru prospețime – L’Occitane Souffle de Liberte Revitalizing

L'Occitane Souffle de Liberte Revitalizing

Sunt un mare fan al mentei când vine vorba de parfumurile de casă. Există ceva atât de răcoritor și de curat în mirosul de mentă, care aduce un sentiment de calm oricărei camere. Cei de la L’Occitane par să se gândească și ei la același lucru, iar parfumul lor Souffle de Liberte este un amestec minunat de mentă, pin și portocală dulce. Creează un sentiment de curățenie și calm, dar și înviorează orice cameră în care îl pulverizați. Este aroma perfectă pentru a oferi oricărei camere o porție rapidă de fericire!

3. Pentru a te destresa – Tisserand Total De-Stress MoodFix

Tisserand Total De-Stress MoodFix

Tisserand este un brand care folosește aromoterapia pentru a ne ridica starea de spirit. Numeroasele lor produse pot fi utilizate într-o varietate de moduri care ne îmbunătățesc viața, indiferent dacă este vorba de a ajuta somnul sau de a ne concentra. Moodfix Mist a fost conceput pentru a vă destresa! Cu mușcată proaspătă, portocală dulce și nucșoară caldă, aceast parfum este delicat și răcoritor, îmbogățind simțurile, dar aducând și o senzație liniștitoare. Pulverizați-l în cameră și simțiți schimbarea dispoziției.

Lasă un comentariu