Glam News Magazine

A fost o vreme când bărbații nu aveau probleme în a decide ce șampon să folosească, deoarece:

a) Nu existau multe opțiuni de șampon specifice bărbaților.

b) Bărbații au fost mai mult decât mulțumiți să folosească orice fel de șampon– și 99% din timp a fost un șampon conceput pentru femei.

c) Majorității bărbaților nu le-a păsat pentru că nu erau interesați de îngrijirea lor personală sau nu le pasă mult de modul în care un anumit tip de șampon le-ar putea afecta părul.

Ei bine, vremurile s-au schimbat și astăzi există sute, dacă nu mii, de opțiuni când vine vorba de alegerea unui sampon pentru barbati. Și aceasta este o veste bună, deoarece bărbații au diferite tipuri de păr și, pentru fiecare tip, există un șampon care poate ajuta părul să arate și să se simtă mai bogat și mai sănătos.

Așadar, mai jos am ales de pe NOTINO România două dintre cele mai bune șampoane de pe piață de la Kerastase.

Dar, înainte de a prezenta produsele propuse, vreau să îți răspund la o întrebare pe care mai mult ca sigur o ai în minte! „De ce nu pot folosi un șampon ieftin de la orice magazin? Există vreo diferență?”

Da, este o mare diferență! Șampoanele ieftine conțin de obicei agenți chimici care usucă părul și scalpul. Iar dacă părul este deteriorat de soare, clor sau agenți de colorare, șampoanele ieftine pot fi cu atât mai dăunătoare. Cheia este să utilizezi un produs de curățare a părului de calitate, potrivit pentru tipul tău de păr.

Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden

Șamponul Bain de Force Quotidien are o formulă de curățare profundă care purifică scalpul și părul cu o senzație de răcorire pentru a îndepărta impuritățile, murdăria și uleiul, întărind în același timp părul subțire care este predispus la cădere. Testele realizare pe 1000 de persoane au arătat că 92% dintre consumatori sunt de acord că șamponul Bain De Force lasă scalpul cu o senzație de curățare profundă și nu aș putea fi mai de acord de acest lucru. Am simțit că șamponul îmi purifică scalpul de la rădăcină.

În trecut, am folosit alte produse generice și mi-au lăsat părul lipsit de volum și strălucire. L-am folosit și pe barbă timp de aproximativ o săptămână, iar firul de păr s-a simțit mai puternic la sfârșitul testului meu. Bonus: Spuma mi-a lăsat pielea cu o senzație de răcoare după fiecare duș!

Kérastase Densifique Bain Densité Homme

Recomandat de milioane de clienți, Kerastase este unul dintre cele mai mari branduri pentru îngrijirea părului încă din anul 1964. Șamponul lor Densifique Bain Densité Homme pentru stimularea părului a devenit rapid cel mai bine vândut în industrie, deoarece este potrivit pentru toate tipurile de păr și oferă rezultate reale bărbaților care se confruntă cu căderea părului.

Formulat pentru a menține vitalitatea scalpului și a acționa împotriva disfuncției foliculare, șamponul conține taurină și biotină, care sunt esențiale pentru creșterea părului. Dar asta nu este tot. Fiecare compus utilizat în Densifique Bain Densité Homme a fost testat riguros prin studii pentru a susține afirmațiile sale de eficacitate. Nu există absolut niciun ingredient de umplutură aici.

Șamponul începe să lucreze asupra scalpului tău, revigorând foliculii de păr, încă de la prima utilizare. Datorită polimerilor texturizanți, așteaptă-te să vezi rezultatele aproape instantaneu – inclusiv o scădere a căderii părului și o îmbunătățire generală a aspectului.

Lasă un comentariu