Glam News Magazine

Întotdeauna am susținut băutul responsabil, desigur, dar nu pot nega că un cocktail plin de alcool la sfârșitul verii poate fi extrem de relaxant. Așadar, cu asta în minte, m-am gândit să caut arome inspirate de cocktailuri în colecția mea de parfumuri, care copiază exact sau doar completează caracterul cocktailurilor delicioase.

Indiferent dacă îți place să te bucuri de un cocktail sau nu, această listă îți oferă spiritul unor băuturi suculente, fructate și distractive, fără niciun fel de alcool. Doar să nu le bei, OK?

1. Mojito

Dance Amongst the Lace

Pentru mulți, un mojito mare este tot ceea ce au nevoie. Este plin de lime proaspăt cu o briză răcoritoare de mentă și o cantitate generoasă de rom alb (oh și nu prea multă gheață, vă rog). Există câteva lucruri mai răcoritoare decât un mojito, iar această prospețime puternică se traduce perfect în Dance Amongst the Lace de la Miller Harris. Parfumul este o odă adusă hasmațuchiului (cunoscut și sub numele de “dantela reginei Anne”), printr-un val de mentă răcoritoare și lime. Frumoasa aromă este purtată cu blândețe pe o adiere rece de lemn și mosc. Este un parfum complet încântător.

2. Cosmopolitan

Granada Salvia

Frumos, roz, plin de farmec și foarte „Sex and the City”, cosmopolitanul este un cocktail iconic, care pe hârtie pare destul de simplu (vodka, triplu sec, suc de afine și lime), dar frumos și complex  în viața reală. Spiritul cosmopolitanului este distractiv, fructat și roz, iar Granada Salvia de la Guerlain este tovarășul perfect. Cu note de fructe dintr-o tartă, puțină rodie și cea mai suculentă notă de trandafir, Granada Salvia surprinde frumusețea cosmo-ului, cu suculența, amărăciunea și dulceața care lucrează într-o armonie perfectă. Lui Carrie cu siguranță i-ar plăcea.

3. Pina Colada

Le Beau

Dacă adori Pina Colada dar preferi ceva nealcoolic, atunci Le Beau de la Jean Paul Gaultier este pentru tine. Acest parfum sublim îmbină bergamota spumantă cu lemnul dulce și cald de nucă de cocos și fasole tonka pentru a crea un miros delicios de proaspăt, cu o atmosferă cremoasă, de nuci. Miroase atât de bine încât vei dori să-l pulverizezi pe tot corpul și să mergi la dans sub picăturile de ploaie. Doar nu-ți uita hainele, pentru că știi… este ilegal.

4. Moscow Mule

Moscow Mule

Dacă iubești berea cu ghimbir, atunci acest parfum este pentru tine. Desigur, Moscow Mule are ceva mai mult decât doar bere cu ghimbir (vodcă și lime, în mare parte), dar nuanța ascuțită a ghimbirului este cea care îl face special. Juliette Has a Gun trebuie să fie un fan înrăit al coktailului, deoarece parfumul lor Moscow Mule împachetează toate aromele îndrăznețe ale cocktailului într-un parfum incredibil de purtabil, care adoră să fie pulverizat în cele mai calde zile. În Moscow Mule, bergamota, ghimbirul, lime-ul și iasomia sunt potențate la maxim de un trio de mosc alb, care se asigură că parfumul durează mai mult pe piele decât ar rezista orice cocktail în pahar.

5. Aviation

Insolence

Aviation este un cocktail clasic care împerechează prospețimea minerală a ginului cu tonurile pudrate și dulci din Crème de violette; acesta este cel mai “boujee” cocktail din lista noastră. O doamnă din înalta societate se plimbă noaptea prin New York, savurând un cocktail Great Gatsby, iar din acest motiv, are nevoie de un parfum care să fie la fel de glam, dacă nu, mult mai mult. Insolence cel mai extravagant parfum al lui Guerlain. El surprinde perfect vibrația cocktailului Aviation, cu iris pudra, violetă dulce, zmeură suculentă și vanilie parfumată. Insolence deși este făcut doar din ingrediente de top și cumva păstrează nota clasică a lui Guerlain, este de asemenea și foarte distractiv de purtat.

Lasă un comentariu