Glam News Magazine

Orice ținută este pusă în valoare cu accesoriul potrivit. O pereche de ochelari de soare nu numai că protejează ochii, având beneficii pentru sănătate, dar poate da un plus de stil și personalitate, devenind un accesoriu cheie în orice garderobă. Piața ochelarilor de soare este astfel într-o continuă creștere. Iar printre cei care dețin o cotă semnificativă la categoria lux se numără De Rigo Vision, Michael Kors, Alexander McQueen și Fastrack. Vă prezentăm mai jos cei mai scumpi ochelari de soare de până până în prezent, realizați prin tehnici speciale și cu materiale prețioase.

10. Cartier Paris 18k Gold – 25,000 $

ochelari de soare

Cele mai multe perechi de ochelari de soare au rame din plastic sau metalice. Aceasta are rama din plastic negru, dar cadru din aur și este înfrumusețată cu un set de 188 de diamante. Au un aer retro, dar elegant.

9. Lugano Diamonds – 27,000 $

ochelari de soare

Lugano Diamonds a câștigat pe bună dreptate un loc apreciat în industria bijuteriilor internaționale prin măiestria cu care sunt realizate produsele lor. Acești ochelari de soare au două variante: cadru de aur și lentile roz cu diamante roz de 2,85 carate și modelul cu imprimeu leopard și diamante galbene și negre de 3,59 carate.

8. Gold & Wood 119 Diamond – 30,000 $

ochelari de soare

Ce face ca acești ochelari de soare să fie de colecție? Motivul principal este faptul că producătorul a folosit o combinație unică de materiale nobile și lemn valoros pentru a da produsului suflet și eleganță excepțională. Ramele de aur și lemn reflectă o singularitate autentică și o personalitate puternică. Compania folosește 12 specii de lemn prețios și îmbină mătase în furnir. Fibra de carbon este de asemenea încorporată pentru un produs unic. În cele din urmă, cele 119 de diamante fac din acești ochelari de soare o bijuterie prețioasă.

7. Gold and Wood 253 Diamond Glasses – 55,000 $

ochelari de soare

O altă capodoperă de la Gold and Wood din Paris, acest design, cunoscut sub numele de Prestige, include poduri cu diamante, cadrul de platină și corn, create cu pricepere și rafinament. 

6. Bulgari Flora – 59,000 $

ochelari de soare

Brandul vorbește de la sine. Bulgari este un brand italian de mărfuri și bijuterii de lux ,cu peste 300 de magazine în lume, situate în zonele comerciale de primă clasă. Cel mai mare dintre acestea este Turnul Bulgari Ginza din Tokyo, cu zece etaje, care găzduiește, de asemenea, un lounge bar și un restaurant. Acești ochelari au cadrul din aur alb de 18k, iar safirele și diamantele folosite completează perfect designul de lux.

5. Luxuriator Canary Diamond – 65,000 $

ochelari de soare

Designerul de bijuterii ți designeri de ochelari de la Los Angeles, Franco Inc., a creat Colecția Luxuriator în 2004. Ochelari de soare sunt realizați manual cu cu diamante care se montează în aur. Producătorul oferă de asemenea versiuni gravate manual și personalizate după preferința clientului în ceea ce privește cadrul și lentilele.

4. Cartier Panthere – 159,000 $

ochelari de soare

Brandul francez de bunuri de lux este preferat de multe celebrități și figuri regale. Acești ochelari au rame din aur alb de 18K, împodobite generos cu diamante, safire și smaralde.

3. Shiels Emerald – 200,000 $

ochelari de soare

Shiels Jewelers este o companie cu sediul în Australia, iar directorul executiv al acesteia, Albert Bensimon, susține că a durat cinci ani pentru a obține lentilele de smarald unice și trei luni pentru a le lustrui și a le tăia. Bensimon spune că ochelarii de soare au fost inspirați de împăratul roman Nero, care ar fi văzut luptele de gladiatori prin pietre verzui. Superstarurile și celebritățile internaționale și-au exprimat interesul de a cumpăra acest model atunci când a fost pus în vânzare în 2011. Ramele sunt din aur pur împodobit cu diamante.

2. Dolce and Gabbana DG2027B – 383,000 $

ochelari de soare

Ochelarii de soare Dolce și Gabbana sunt renumiți pentru desenele lor atrăgătoare care îmbină stilul mediteranean cu modernitatea clasică. Ei sunt preferați de numeroase celebrități precum Madonna, Kylie Minogue, Nicole Kidman, Demi Moore, Isabella Rossellini, Kim Kardashian, Angelina Jolie, care sunt dispuse să plătească sume uriașe pentru cadrele extravagante, combinațiile de culori atrăgătoare și modelele extravagante ale produselor de lux D & G. Acest model are lentile maro odihnitoare pentru ochi, încadrate în aur. Numele brandului este încrustat cu diamante de mici dimensiuni pe brațele ramelor.

1. Chopard – 400,000 $

ochelari de soare

Producătorul renumit de ochelari de soare De Rigo Vision a realizat această capodoperă pentru renumita casă de bijuterii elvețiană Chopard și a fost prezentată la Dubai în mai 2012. Un punct culminant al designului său este tehnica specială utilizată pentru a așeza mai strâns diamantele, comparativ cu tehnica cea clasică. Acest lucru face ca pietrele să creeze un covor care emite o lumină extraordinară. Pentru a evidenția marca Chopard, popularul său logo “C” este gravat pe ramele ochelarilor. Ochelarii de soare de la Chopard au fost purtați de un număr de celebrități, printre care Gwyneth Paltrow, Tom Jones și Elton John. Dacă aveți 400.000 de dolari, puteți deveni proprietarul celei mai scumpe perechi de ochelari de soare din lume și puteți face o declarație de stil unică la petreceri și alte evenimente sociale.

 

foto: Pinterest

Un comentariu

Lasă un comentariu