Glam News Magazine

Eșarfele sunt accesorii formidabile. Ele sunt decorative și completează perfect o ținută. Sunt sigură că știai asta deja. Dar nu știu dacă ai remarcat puterea lor ca accesorii de păr, trend al ultimilor ani în care coafurile cu eșarfe au explodat de-a dreptul pe rețelele de socializare. Indiferent de stilul pe care îl abordezi în vestimantație, eșarfa pe cap își va găsi loc în ținută. Inspiră-te din ponturile de mai jos!

Eșarfa ca batic

Este o modalitate clasică de a purta eșarfa pe cap, iar vara te va ajuta să te protejezi de soare. Poate părea un look simplu, dar poți să-l faci foarte șic. Caută în imaginile vintage cu doamnele de la Hollywood și te vei convinge.

Eșarfa ca bandă

Este un alt mod clasic de a purta o eșarfă în păr. Înfășoară eșarfa în jurul capului și leag-o la ceafă, la baza gâtului sau în vârful capului. Dacă este nevoie (și în general este nevoie), fixează eșarfa cu agrafe pentru păr.

Eșarfa în coafurile de tip coadă de ponei

Crează un look șic, legându-ți coada de ponei cu o eșarfă. Este atât de simplu! Poți folosi orice fel de eșarfă, dar cele colorate cu imprimeu vor atrage cu siguranță atenția asupra ta.

Cocul cu eșarfă

Este una dintre coafurile preferate de mine și cred că mă înțelegi de ce. Fie că este vorba de un coc jos sau înalt, bine strâns sau lejer, înfășurarea unei eșarfe în jurul lui funcționează minunat de fiecare dată. Este o modalitate rapidă de a a face dintr-un coc obișnuit unul uimitor.

Eșarfa în coafuri cu împletituri

Fii super creativă și împretește eșarfa în păr! Va scoate din anonimat o ținută simplă. Iată câteva idei!

Eșarfa ca turban

Este o altă modelitate de a purta o eșarfă pe cap și te va proteja și de soare, și de frig. Leagă eșarfa în stil turban și poți începe ziua, indiferent ce program ai avea.

Lasă un comentariu