Glam News Magazine

Exfolierea pielii este un pas esențial în îngrijirea tenului, iar dacă nu folosiți un exfoliant, vă recomand să începeți de acum. Folosirea exfoliatorului potrivit poate juca un rol semnificativ în ceea ce privește sănătatea pielii, indiferent de tipul de ten.

Dacă te preocupă îmbătânirea pielii, tonul și textura neuniformă sau punctele negre, exfoliantul ar putea fi ceea ce lipsește tenului tău.

Care sunt avantajele exfolierii tenului?

Piele strălucitoare, netedă, fără puncte negre, care nu îmbătrânește niciodată. Cu toții ne dorim asta, iar ca majoritatea, s-ar putea să cheltui banii pe creme scumpe și seruri. Cu toate acestea, poți obține ceea ce îți dorești de la un exfoliant bun. Punctele negre reprezintă doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de avantajele exfolierii. Tenul rămâne curat, ridurile fine dispar, se stimulează producția de colagen iar pielea rămâne frumoasă și strălucitoare, fără a fi nevoie de machiaj.

Exfolierea nu numai că îndepărtează stratul superior al pielii pentru a îl face să pară neted și proaspăt, dar se asigură, de asemenea, că produsele utilizate constant pătrund mai adânc în piele, astfel încât să poți profita cât mai mult de benficiile lor.

Iată trei produse exfoliante pe care eu le-am ales de pe Notino România:

1. Purito ABP Triple Synergy 
loțiune tonică exfoliantă cu efect triplu

Purito ABP Triple Synergy 

Purito ABP Triple Synergy este un toner de față exfoliant, care curăță tenul în profunzime, îl catifelează și elimină punctele negre.

Acesta nu conține ingrediente dăunatoare precum etanol, parabeni, propilen glicol, ulei esential sau parfum artificial și este 100% vegan. În plus, toate produsele Purito sunt 100% cruelty free și niciunul nu a fost testat pe animale!
ABP este o prescurtare care vine de la tripla sinergie pe care o exercită AHA, BHA, PHA și a rezultatelor eficiente ale ingredientelor naturale, de exemplu al conținutului de 80% apa, acid hialuronic și pantenol, care fac ca pielea sensibilă și dură să fie revitalizată și strălucitoare.

Tonerul este potrivit pentru toate tipurile de ten: de la cel uscat, combinat, uleios până la cel sensibil. Datorită proprietăților sale miraculoase, acest toner exfoliază fața, îndepărtând celulele moarte de piele și având grijă ca tenul tau să rămână curat și împrospătat.

2. Holika Holika Good Cera
spumă exfoliantă pentru curățare cu ceramide

Holika Holika Good Cera notino

Good Cera conține ceramidă ce este parte a structurii exterioare a pielii, care ajută tenul să-și păstreze umiditatea până la 72 de ore. Formulată pentru toate tipurile de piele, această spumă nu conține parabeni, steroizi sau alți compuși chimici puternici, fapt pentru care se poate utiliza chiar și pe tenul sensibil.

Spuma nu are componente abrazive sau agresive pentru ten. Pătrunde adânc în pori, îndepărtând și dizolvând punctele negre. Pielea rămâne curată, sănătoasă și frumoasă. Aduce la normal echilibrul apei din piele, reglează activitatea glandelor sebacee, reduce aspectul uleios și micșorează porii. Spuma inhibă activitatea microbilor, previne înmulțirea bacteriilor, reduce inflamația și calmează iritațiile. De asemenea activează metabolismul, îmbunătățește microcirculația și stimulează crearea unei bariere a pielii. Neutralizează iritațiile, senzația de arsură, roșeața.

3. L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub
exfoliant de curățare împotriva punctelor negre

Laboratoarele L’Oréal Paris au selectat 3 tipuri de zahăr pentru o exfoliere fină și semințe de kiwi pentru a obține un scrub care purifică, îndepartează punctele negre și lasă tenul împrospatat și catifelat, instantaneu. Datorită uleiului esențial de mentă care are proprietati de calmare, roșeața tenului este redusă vizibil.

Rezultatele se văd chiar de la prima aplicare, tenul râmânănd curat, înfrumusețat și purificat. După șapte zile de utilizare, porii și punctele negre sunt mai puțin vizbile, iar tenul este matifiat. Recomand să îl folosiți de 2-3 ori pe săpatămână și să evitați zona ochilor.

Lasă un comentariu