Glam News Magazine

Pe măsură ce colecțiile bărbătești pentru primăvară / vară 2019 se plimbă pe podiumurile de la Paris, vine un moment în fiecare săptămână a modei unde magia unei singure colecții declanșează un clic și este descrisă în unanimitate ca fiind o revelație. Designerul Pierpaolo Piccioli a prezentat în colecția Valentino SS19 pentru bărbați, o brigadă fără sfârșit a ansamblurilor colorate și a printurilor Valentino, reînnoind ideologia asupra brandului.

Cheia acestei colecții a fost viziunea lui Piccioli pentru a creea o jachetă care să reprezinte fiecare piesă purtată pe dedesubt. Indiferent dacă este vorba despre geci de fâș, trench, blazer sau bluze de tening, fiecare piesă își asumă rolul de bază și narativ pentru fiecare look.

O mare de printuri pline de bucurie, imprevizibile, inclusiv camuflaj și tropicale, evocă texturi și un haos plăcut, făcând fiecare ansamblu plin de electricitate. Piccoli a stabilit de asemenea că pălăria bucket este un must have pentru primăvara anului 2019, spunând că nu este neapărat un accesoriu, ci acel “lipici” care dă unitatea ținutei.

Fiecare model a purtat celebrii adidași pe care Piccioli i-a creat pentru brandul iconic, încurajând în continuare vechile tendințe, doar adaugând în plus pene de struț care fac cu ochiul fiecărui spectator.

Pierpaolo Piccioli are un talent pentru realizarea colecțiilor cu palete delicioase și neînfricate de medii mixte și siluete flexibile, multifuncționale. Lăsând la o parte îmbrăcamintea streetwear, Valentino își păstrează mentalitatea în privința modei, cu lux și tăieturi impecbile.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu