Glam News Magazine

Este o întâmplare obișnuită: la doar câteva ore după ce ai finisat o manichiură perfectă, se rupe o unghie, distrugând toată estetica. Sau poate că temperaturile neobișnuit de scăzute din această perioadă ți-au uscat cuticulele într-un mod inestetic, distrăgând atenția de la unghiile perfect lucioase. Pe lângă asta, vântul îți afectează și buzele, ele devenind uscate, crăpate și dureroase uneori. Dar dacă ar fi posibil să poți crește unghiile lungi, puternice și bine hidratate, iar buzele să arate întotdeauna pline de sănătate?  Femino Help vine în întâmpinarea celor mai comune probleme cu două produse bestseller: ser pentru unghii și cuticule și stick protector de buze.

Femino Help – Ser concetrat pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor

Este deja bine cunoscut faptul că uleiurile pentru cuticule pot ajuta la menținerea unghiilor și cutilulelor hidratate chiar și în cele mai friguroase zile ale anului. Când vremea se răcește, unghiile au nevoie de o hidratare suplimentară, la fel ca și pielea. Unghiile puternice încep de la cuticulă. Aplicarea zilnică a unui ser o va ajuta să crească și să prevină rupturile. În plus, pentru sănătatea unghiei, este bine ca odată pe săptămână să împingem ușor cuticulele folosind un instrument metalic.

Serul Femino Help regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Datorită concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase. Aplicatorul sub formă de pensulă distribuie ușor și precis serul, masând delicat unghiile și cuticulele, accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Femino Help – Stick de buze

Pielea buzelor este una dintre cele mai delicate zone ale corpului nostru, expusă permanent la acțiunea factorilor externi. Pielea are un film hidrolipidic protector pentru a bloca umezeala, dar buzele noastre nu. De aceea vara se confruntă cu soarele puternic și vântul fierbinte, iar iarna cu gerul și aerul rece. În asemenea condiții buzele au tendința să se usuce rapid, să crape sau să sângereze. Femino Help a creat stick-ul de buze pentru a preveni acest lucru indiferent de stadiul de uscăciune în care se află buzele tale. Ingredientul vedetă? Uleiul de măsline presat la rece îmbogățit cu ulei de mentă care protejează și hrănește buzele uscate și crăpate.

Lasă un comentariu