Glam News Magazine

Orice masă poate deveni un festin cu produsele și condimentele potrivite. Aceasta este viziunea companiei Podravka din Croația, brandul alimentar nr. 1 din regiunea Adriatică. Cu un background de peste 80 de ani în asigurarea unei experiențe culinare inovatoare și oferirea de soluții pentru o viață sănătoasă, produsele Podravka combină tradiționalul și modernul cu accent pe specificul gustului local. Cu idei ce ajung la inimă, cu încredere – ca adaos la fiecare masă bună și pasiune pentru ceea ce face, Podravka transformă consumatorii în oaspeți, iar astăzi și în câștigători.

Dar, mai întâi, câte puțin din istoria Podravka și însemnătatea acestui brand astăzi. Începuturile acestei companii ne poartă în anul 1934 atunci când frații Wolf din Koprivnica – Croația au pus bazele unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci au trecut 80 ani, iar astăzi, datorită produselor de înaltă calitate și încrederii obținute din parta consumatorilor, Podravka se află printre companiile de vârf din Europa de Sud-Est, Centrală și de Est. Dorind să conserve valorile tradiționale, dar și să creeze tendințe în dezvoltarea nevoilor consumatorilor moderni, compania acționeză în vederea îmbunătățirii calității vieții zilnice a consumatorilor prin produse practice și sigure. Iar în același timp are în vedere principiile moderne de dezvoltare durabilă, încercând să utilizeze optim resursele, cu o producție de deșeuri cât mai scăzută, pentru conservarea mediului.

Iată câteva dintre produsele de top Podravka, pe care le puteți câștiga în această săptămână (detalii la finalul articolului):

Cremele tartinabile Lino Lada – sursă delicioasă de energie

Podravka

Ce poate fi mai savuros decât o cremă fină, cu gust fabulos? Vă spunem noi: o cremă fină,  cu gust fabulos, în plus cu ingrediente naturale și fără conservanți. Cremele tartinabile din familia Lino Lada pot fi cel mai minunat mod de a-ți începe ziua sau de a face o pauză gustoasă și hrănitoare. Cu lapte și arome de alune de pădure și cocoș, în cinci sortimente atractive, ele aduc aportul de vitamine și minerale necesar zilnic: Lino Lada Gold – cremă de alune de pădure și cacao, Lino Lada Coconut – cremă de lapte cu aromă de cocoș și fără gluten, Lino Lada Milk– cremă de lapte cu alune, Lino Lada Nougat – cremă cu alune de pădure cacao și Lino Lada Duo – cremă de alune, lapte și cacao.

Conservele Eva – din inima mării

Podravka

Dacă vă place peștele, dar nu aveți timp sau dispoziție să-l pregătiți, conservele Eva sunt soluția pentru o masă rapidă și gustoasă cu pește din Marea Adriatică. Macrou, hering, sardine sau ton, în ulei vegetal sau sos tomat, conservele Eva conțin cele mai bune părți ale peștelui și pot deveni ușor un fel principal de mâncare sau ingredient în prepararea altor feluri de mâncare, precum pastele sau salatele. Rezultatul: o masă savuroasă cu aromă mediteraneană și sănătoasă, prin aportul de acizi omega 3, atât de necesari organismului. Gustul aromat de pește de calitate, preparat prin metode tradiționale, îmbogățește masa și bucură simțurile.

Vegeta – bază de mâncare și condimente inspirate de mama natură

Podravka

Secretul unui gust savuros constă firește pe de o parte în ingrediente, iar pe de altă parte în preparare. Vegeta este combinația perfectă între experiența culinară și ingrediente sănătoase, un adaos universal și esențial pentru mâncăruri savuroase, de la mici gustări la festinuri bogate, oferind mâncarurilor o aromă deplină și bogată. Satisfacția și încrederea consumatorilor stau ca dovadă – conform unui studiu realizat în perioada august 2019-iulie 2020, Vegeta este cea mai bine vândută bază de mâncăruri dezhidratată din Europa, măsurători realizate în magazine din 31 de țări. Bazele de mânăruri Vegeta sunt un amestec unic de legume și condimente care dau originalitate supelor, ciorbelor, tocănitelor, fripturilor, mâncarurilor din legume, sosurilor – pe scurt, tuturor felurilor de mâncare. Iar Cuburile Vegeta Natur sunt produse fără adaos de conservanți și monoglutamat de sodiu, fără gluten, adaos de arome și coloranți artificiali, conțin ulei de măsline și sare de mare.

CONCURS ÎNCHEIAT

Câștigător concurs  – Bunea Elena – validat


Pentru un răsfăț culinar cu produsele oferite de Podravka si PR Avenue, tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care este brandul nr. 1 din Europa la categoria bazelor de mâncare?

Atenție: Concursul este valabil în perioada 24.08.2022-26.08.2022. Vor fi validate numai comentariile lăsate în intervalul 24.08.2022 – 00:00 – 26.08.2022 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și în cadrul articolului. Mult succes!

 

431 de comentarii

Comentariile sunt dezactivate