Glam News Magazine

Aș putea pune pariu că nu ai încercat niciodată un ruj lichid precum cel de la DIOR Ultra. Sunt atât de sigură, pentru că nu am întâlnit o formulă mai bună, și am încercat o mulțime! Ca un editor de beauty, o mulțime de rujuri bune îmi trec prin mână, și numai cele mai bune ajung în geanta mea.

Nu pot spune că sunt surprinsă, deoarece DIOR este o adevărată legendă în lumea rujurilor. Red Dior, primul lor ruj din 1953 este încă un bestseller, și deși totul a pornit de la un simplu ruj, acum există o întreagă gamă, formată din rujuri, linere, creioane și acum rujuri lichide. Rujul lichid Rouge Dior Ultra Care este cea mai recentă versiune și este ună dintre preferatele mele. Iata tot ce trebuie sa stii …

Formula

Ultra Care Liquid are o formulă bazată pe ulei din flori, care combină camelina cu uleiul de migdale și unt de shea. Acest trio hidratant oferă rujului lichid o textura cremoasă, care te face să crezi că nu porți nimic pe buze. Formula are două finisaje diferite: mat și satinat. Spre deosebire de multe alte rujuri lichide, acesta nu se usucă complet dar nici nu vei simți senzația de lichid.

Ambalajul

Nu ar fi un ruj DIOR dacă nu ar avea un ambalaj extraordinar. Fiecare detaliu a fost luat în considerare. De la capacul roșu și efectul luxos de sticlă mată, până la detaliile argintii, care pot fi recunoscute instantaneu de la alte rujuri Red Dior. Aplicatorul merită menționat și el – nu numai că este în formă de petală pentru a contura rapid și cu precizie buzele, dar are un rezervor minuscul care conferă de fiecare dată cantitatea potrivită de produs – este genial !

Nuanțele

Dacă sunteți fane alea rozului neon, cu siguranță nu veți găsi asa ceva în această colecție elegantă. Peter Philips, Directorul Creativ și de image a brandului Dior Makeup s-a inspirat din culorile florilor pentru a crea o colecție îndrăzneață, ce poate fi purtată în orice perioadă a zilei. În ciuda faptului că rujurile sunt destul de pigmentate, culorile au o anumită căldură care completează look-ul, în loc să fure toată atenția. Vezi toate nuanțele mai jos …

Răspuns la întrebări: 

Cum ar trebui să aplic rujul Ultra Liquid?

Direct pe buze! Aplicatorul în formă de petală face ca aplicarea să fie rapidă și ușoară. Pentru o potențare a culorii, folosiți unul dintre creioanele de buze din colecția Red Dior.

Care este diferența dintre Ultra Care Liquid și Rouge Dior Liquid Lip Stain?

Ambele oferă o culoare ultra-pigmentată și confortabilă, dar aici se opresc asemănările. Ultra Care Liquid are o textură cremoasă mai groasă iar Lip Stain are o textură mai lichidă care rămâne umedă. O altă diferență mare este selecția de nuanțe. Lip Stain este disponibil în mai multe nuanțe, iar multe dintre ele sunt foarte vibrante, în timp ce Ultra Red Care are o selecție mai neutră pentru a fi purtat în orice ocazie.

Lasă un comentariu