Glam News Magazine

Creme Haute couture, formule de 5 stele care promit o îngrijire miracluloasă a pielii … Care sunt secretele din spatele acestor produse cosmetice ultra-exclusive și ultra-scumpe?

1. Cremă intens regeneratoare, La Crème de la Mer

Acest tratament ultra-luxos pentru piele folosește formula Miracle Broth ™, compusă exclusiv de La Crème de la Mer. Un cocktail de elemente active, inclusiv extract de alge marine, nutrienți bogați și ingrediente naturale. Acest concentrat marin sporește capacitatea de regenerare a celulelor pielii și asigură o hidratare intensă. Cu promisiunea regenerării și întinderii pielii, chiar după prima aplicare, acest produs lasă pielea moale și întinerită.

Crème Régénération Intense, Crème de la Mer, 500 ml, 1.950 euro

2. Platinum Rare Cellular Night Elixir, La Prairie

Sub îndrumarea Doctorului Paul Niehans, licențiat în domeniul regenerării și terapiei celulare, a luat naștere acest produs special de la “La Prairie”. Produsul este în concordanță cu descoperirile științifice ale mărcii, completate cu alte formule descoperite de specialiști în nutriție, detoxificare și imunitate. Acest elixir prețios favorizează procesul de detoxificare, întinerește tenul și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Élixir Cellulaire de Nuit, La Prairie, 20 ml, 1.095 euro

3. Orchidée Impériale Black, Guerlain

Ambalat în patru sticluțe luxuriante, tratamentul intensiv anti-îmbătrânire al lui Guerlain necesită patru săptămâni pentru finalizare. Folosind formule complementare, acest cocktail de ingrediente puternice regenerează pielea prin tehnologia Blackimmume ™. La inceput, acest ser de regenerare întinde pielea, șterge ridurile fine și oferă tenului o textură catifelată. În cea de-a doua săptămână de aplicare, tenul devine unificat și mai luminos, în timp ce tratamentul emite un parfum ușor de Orhidee. După patru săptămâni, tenul este regenerat, pielea fiind mai fermă.

Cure Orchidée Impériale Black, Guerlain 1.250 euro tratamentul de 4 fiole

4. N°5, Chanel

Lansat în 1921, acest lichid legendar este fără îndoială cel mai faimos parfum din lume. De ce? Este o compoziție creată de Gabrielle Chanel, inspirată de raritate și putere, “parfumul unei femei, care capturează esența unei femei”. În versiunea sa de 900 ml, N ° 5 este un produs foarte dorit, pe care doar colectorii determinați pot pune mâna, realizându-se numai la cerere. Acest parfum a rămas la fel de elegant astăzi ca și acum aproape un secol.

N°5, Parfum Les Grands Extraits Flacon, Chanel, 900 ml, 6.100 euro

5. LUNAR 28, 111 Skin

Fiind un avocat al femeilor,  111 Skin se inspiră din ciclul lunar pentru a-și crea tratamentul inovativ LUNAR 28. O rutină intensă de îngrijire a pielii, care se va întinde pe o perioadă de 28 de zile, timp în care pielea va redeveni strălucitoare. În prima fază, serul corectează textura dermei. Săptămâna a doua ar trebui să înceapă cu serul de lumină, pentru a începe procesul de îmbogățire a pielii cu brightenil, prin care luptă împotriva petelor și minimizează porii. În timpul săptămânii a treia, fața primește o doză zilnică de ser intensiv de luminat. Ultima fază este marcată de serurile de reparație și de protecție, care plasează sigiliul asupra tratamentului aplicat în săptămânile anterioare, protejând epiderma de problemele viitoare ale pielii.

LUNAR 28 Anti-aging and lightening treatment, 111 Skin, 1.135,99 euro

Un comentariu

Lasă un comentariu