Glam News Magazine

Moda poate fi o precum o amantă capricioasă. Poate fi, de asemenea, sadică. Pantaloni evazați, pălării din paie, Uggs pentru bărbați, oare la ce se gândea? Iar noi, de ce o ascultăm?

Ca să înrăutățească lucrurile, designerilor le cam place să facă fapte asemănătoare lui Lazarus, oferind o a doua șansă stilurilor pe care le credeam alungate în purgatoriul modei pentru bărbați. Dar, în timp ce borseta a revenit la modă iar acum poate regreți că le-ai aruncat pe cele din anii 90′, există anumite piese pe care le poți arunca liniștit, deoarece cu siguranță nu vor primi o a doua șansă.

1. Tricourile cu mesaje

În timp ce tricourile cu mesaje politice sau logouri și mesaje îndrăznețe au fost în tendințe recent, ele nu ar trebui să își facă loc în viitorul stilului tău. Chiar dacă tu crezi că ele arată lumii că ai simțul umorului, de fapt, tu doar faci publicitate stilului tău defectiv.

Nu spun că tricourile ar trebui să fie neapărat simple, (deși nu este niciodată o mișcare proastă) dar jocurile de cuvinte sau invitațiile sexuale sunt extrem de nepotrivite pe haine. În plus, nu există niciun “female body inspector”. Am verificat.

Rezolvarea: tricouri simple sau cu imprimeuri

2. Tricourile foarte decoltate

Dacă nu ești o vedetă porno, fostul membru al distribuției Jersey Shore sau Cristiano Ronaldo în jurul anului 2007, atunci ar fi bine să ai respect de sine și să nu porți tricouri din bumbac care îți dezvăluie sânii. Tricourile decoltate în V nu te fac să pari mai macho, ci te feminizează într-un mod bizar – chiar dacă tu ai impresia că arăți precum Lothario.

În schimb, poartă bluze clasice în V din tricotaje premium, indiferent dacă le porți pe sub costum sau solo pentru un look chic Riviera.

Rezolvarea: tricotaje de calitate

3. Pantofii cu botul pătrat

La fel ca și Michael Myers de Halloween, pantofii aceștia urâți pur și simplu refuză să moară. Nu sunt sigur de ce au fost inventați mai exact, dar, oricât de „smart-casual” crezi că ar putea arăta sau cât de confortabili ar fi, apelez la umanitatea ta pentru a-i arunca și a salva ochii celor din jur.

Chiar și Gucci a încercat să le de-a un aer cool și a eșuat. Dacă un brand care valorează miliarde nu i-a putut readuce la viață, nimeni nu poate. Deci, renunță la ei și rămâi la stiluri de încălțăminte clasice, cum ar fi Oxford și Derbie, cu vârf rotund. Picioarele tale îți vor mulțumi, la fel și noi.

Rezolvarea: pantofii clasici cu botul rotund

4. UGG pentru bărbați

Uitați de expresia „câștigătorii nu consumă droguri”. „Câștigătorii nu poartă Ugg” este o regulă mult mai bună. Nu mă întelege greșit, în ultimii ani brandul californian a produs câteva modele de încălțări destul de elegante. Dar UGG-urile sunt o abominație.

Ben Affleck, vinovat. Ronnie Wood, vinovat. Chiar și Pharrell Williams, Justin Timberlake și Jaden Smith – vinovați, vinovați, vinovați. Cizmele acestea ar trebui arse așa cum vom arde și noi dovezile că au existat.

Rezolvarea: ghete clasice

5. Pantalonii cu turul lăsat

Ai prieteni? Și ai vrea să nu mai ai? Atunci de ce ai purta pantaloni cu turul lăsat? Iluzia instantanee este aceea că porți un scutec pentru adulți și te va asigura că nu vei mai fi niciodată invitat la nicio întâlnire cu prietenii.

Rezolvarea: pantaloni de trening premium

6. Pălăria din paie

Nu există o tunsoare suficient de proastă pentru a justifica purtarea unei fedore din paie. Niciodata. Nu ești Bruno Mars pe plajă. Dar și dacă ai fi, ia-ți ceva mai bun, precum o șapcă de baseball.

Rezolvarea: șapca de baseball

7. Pantalonii evazați

Probabil cei mai multi dintre cititori nu își aduc aminte de prima apariție a pantalonilor în 1970, însă cu siguranță îi știi din anii ’90. Dar nu te lăsa influențat de faptul că Gucci, Valentino și Raf Simons au încercat cu toții să reînvie pantalonii evazați în ultimii ani, pentru că astăzi sunt la fel de îngrozitori.

Motivul nr. 439 pentru care sper ca acest trend să nu se mai întoarcă niciodată: faptul că singura modalitate de a-i purta sunt atârnând pe podea, absorbind apa de ploaie și măturând fiecare chiștoc de țigară de pe stradă în timp ce mergi.

Rezolvarea: pantalonii drepți

 

Etichete : fashion

Lasă un comentariu