Glam News Magazine

Brandul de lux propune pentru sezonul Primăvară/Vară 2021 câteva genți de mână și de umăr cu un design practic, dar șic ce atrag fără îndoială interesul fanelor mărcii și nu numai. Pe lângă noua sa geantă Coussin, Louis Vuitton a introdus în colecția actuală gențile Vanity și OnTheGo MM, ambele cu celebra monograma imprimată a casei și în opțiuni atemporate de culore precum bej și negru.

vanity

După cum sugerează numele său, geanta Vanity are un design practic cu o formă structurată. Accentuată cu detalii cu fermoar auriu la deschidere, geanta versatilă are un mâner superior și o curea de piele detașabilă. Stilul vă poate menține obiectele esențiale zilnice organizate într-un spațiu compact.

onthego

Geanta OnTheGo este actualizată cu dimensiunea medie „MM”. Respectând silueta originală, accesoriul vine în construcție pătrată, cu mânere superioare și curea de umăr pentru diverse opțiuni de stil. Confecționată din piele de vacă cu granulație suplă, are un model Monogram imprimat și reliefat. Interiorul este spațios, încăpător pentru obiectele esențiale de lucru, ceea ce o face a fi o geantă de zi cu zi versatilă.

vanity onthego

Ambele genți vin în nuanțe de negru și bej crem, aceeași paletă fiind continuată pe o selecție de articole din piele, cum ar fi portofele. Toate sunt disponibile online și la magazinele brandului alături de alte noutăți, precum linia de brățări Silver Lockit pentru parteneriatul său cu UNICEF.

Lasă un comentariu