Glam News Magazine

De Ziua Îndrăgostiților, ne gândim adesea la cuplurile emblematice, fie că sunt cuplurille sudate din viața reală precum Jay-Z și Beyonce, fie cupluri parfumate, precum faimoasele Classique ale lui Gaultier și Le Male. În acest an, totuși, am vrut să facem ceva puțin diferit, așa că am analizat gama variată de idei de cadouri pentru îndrăgostiți de pe NOTINO România pentru a combina arome care se completează perfect, la fel ca tine și jumătatea ta.

Pentru a găsi perechea perfectă nu este nevoie să dai swipe la drepta, deoarece acestea sunt făcute unul pentru celălalt, chiar dacă sunt fresh, pudrate, dulci sau orientale.

1. Parfumuri fresh

Dacă sunteți tipul de cuplu căruia îi place să păstreze lucrurile condimentate și fresh, atunci lumea olfactivă a citricelor este pentru voi. Există puține lucruri în viață mai răcoritoare decât un miros apetisant de citrice și am ales un cuplu care aduce o prospețime nemaivăzută! Pentru el, verdeața moale și lăptoasă a lui Armani Acqua di Giò Pour Homme evocă imaginea citricelor glorioase care se coc sub soarele italian. Ca un compliment perfect, Cartier Baiser Volé este un parfum plin de citrice și tonuri verzi – este probabil cel mai suculent lucru de pe planetă. Împreună sunt cel mai fresh cuplu din cartier.

2. Parfumuri pudrate

Parfumurile pudrate (adică textura moale și fină pe care o obținem uneori din note precum irisul, mimoza sau violeta) sunt adesea asociate cu feminitatea. Dar, în realitate, mai multe parfumuri pudrate pot fi purtate cu ușurință de un bărbat (unele arome pudrate sunt concepute special pentru bărbați).

Ele sunt create pentru cuplul mai artistic – genul de cuplu care este întotdeauna îmbrăcat impecabil în haine de designer și este întotdeauna pregătit pentru Instagram. Pentru el, există puține parfumuri pudrat-lemnoase mai frumoase decât Korloff Pour Homme. Inspirat de călătoriile exotice, Korloff se mândrește cu o semnătură plină de violetă și piele, care are o senzație puternică și introspectivă. În ceea ce o privește pe ea, ei bine, când vine vorba de arome pudrate, moderne și cochete, nu există altă opțiune în afară de Amouage Honour.

3. Parfumuri dulci

Acum, dacă în cuplu vă bucurați de mirosul unui măcel caloric de zahăr și dulceață, atunci această secțiune este pentru voi. Aici, amândoi aveți miros de zahăr! Pentru băieți, recomand Carolina Herrera Bad Boy. Nu numai că vine într-o sticlă care arată ca un fulger, dar miroase și delicios cu piper, lemn de cedru, boabe de tonka și cacao bogată. Perechea lui Bad Boy nu poate fi alta decât Jean Paul Gaultier Scandal– o gardenie îmbătătoare ce se scaldă în mierea exotică. Cea mai delicioasă pereche!

4. Parfumuri orientale

În cele din urmă, am ales ceva puțin mai bogat și mai intens. Oamenilor le plac parfumurile orientale, deoarece au o intensitate și o calitate care necesită atenție, iar acest cuplu spune cu siguranță „uită-te la mine”. Amouage Interlude, alegerea mea pentru bărbați, este o compoziție tradițională de piele-oud, care are o tentă fumurie, datorită unor note lemnoase și de ambră. Mugler Alien pentru femei, cu toate acestea, este ceva mai atipic – o iasomie capricioasă, învăluită într-un voal de cașmir și ambră care evocă deșerturile roșii de pe Marte. Ambele atrag atenția, garantat.

Lasă un comentariu