Glam News Magazine

Cei care cred că iPhone XS MAX  este cel mai scump model din această serie de telefoane inteligente se înșeală amarnic. Cu bijuterii și metale prețioase adăugate, prețul urcă rapid. Vă prezentăm mai jos cele mai scumpe iPhone-uri, disponibile firește pe o piața restrânsă, după cum veți concluziona după ce le veți afla prețurile.

5. iPhone Princess Plus: 176,400 $

iPhone

A fost creat de renumitul designer austriac Peter Aloisson și din aur de 18 k cu baza iPhone-ului original. Au fost incluse 318 de diamante, cu o greutate între 16,5 și 17,75 carate în total – aducând prețul la aproape 200.000 de dolari.

4.  iPhone 3G Kings Button: 2.5 milioane $

Cunoscutul Peter Aloisson este responsabil și pentru valoarea celui de-al treilea telefon de pe listă. iPhone 3G Kings Button este fabricat din aur galben și aur alb și are încastrate spre margini 138 diamante strălucitoare.

3. Goldstriker iPhone 3GS Supreme: 3.2 milioane $

iPhone

Este un gadget de lux creat de designerul Stuart Hughes. Are 271 de grame de aur solid de 22 de carate și mai mult de 200 de diamante. Logo-ul Apple pe panoul din spate este alcătuit din 53 de pietre prețioase, în timp ce butonul de acasă de pe panoul frontal este acoperit cu un singur diamant de 7,1 carate.

2. iPhone 4 Diamond Rose Edition: 8 milioane $

iPhone

Telefonul, un produs tot Stuart Hughes, se bazează pe iPhone 4, dar este din aur roz și înconjurat de 500 de diamante impresionante între margini și butonul de pornire – adăugând până la 100 de carate. Se adaugă alte 53 de diamante care decorează sigla Apple, iar centrul butonului de pornire este decorat cu diamante roz de 7,4 carate.

1. Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond: 48.5 milioane $

iPhone

Trecerea de la cel de-al doilea la primul loc al celor mai scumpe telefoane iPhone din lume este imensă, cu cel mai scump dispozitiv creat vreodată pentru Nita Ambani, soția omului de afaceri Muskesh Ambani din India. Telefonul este fabricat din aur solid de 24 de carate, cu un diamant gigantic pe spate, precum și o carcasă din platină și protecție împotriva hacking-ului.

 

Un comentariu

Lasă un comentariu