Glam News Magazine

Există ceva mai satisfăcător decât o recomandare solidă de beauty? Puteți să căutați printre listele de best-seller-uri și să vă cumpărați cele mai în vogă produse, dar până când cineva nu spune „am folosit acest produs și mi-a plăcut”, poate fi greu să cumpărați ceva ce nu ați mai încercat până acum.

Noi asta facem. Echipa Glam News testează unele dintre cele mai cunoscute branduri de beauty de pe NOTINO pentru a vă putea oferi cele mai solide recomandări.

Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea unei creme de mâini hrănitoare sau a unui parfum care să întoarcă toate privirile, în acest articol găsiți unele dintre produsele pe care cu siguranță veți dori să le cumpărați din nou și din nou…

1. Gel de duș Jean Paul Gaultier Le Male

Gel de duș Jean Paul Gaultier Le Male

Dacă mirosurile fresh sau florale nu sunt pe gustul vostru sau dacă sunteți în căutarea unor geluri de duș mai masculine, atunci JPG este răspunsul. Plin de mentă, lavandă proaspătă și vanilie dulce, Le Male transformă dușul într-o experiență la un „barbershop” care miroase foarte curat, dar și un pic mai sexy. Fiecare tip ar trebui să aibă un tub!

2. Crema de mâini La Roche-Posay Cicaplast Mains

Crema de mâini La Roche-Posay Cicaplast Mains

Aveți pielea iritată și hipersensibilă? Dacă da, aceasta este crema de mâini perfectă. Fiind una dintre cele mai populare creme de mâini datorită formulei ultra-calmante, La Roche-Posay este ideală pentru tipurile de piele uscată, deoarece este foarte protectoare și hrănitoare. Se mândrește cu o formulă inovatoare non-uleioasă, care are o concentrație de 30% de glicerină pentru a se hidrata profund. Are de asemena și 4% vitamina B (niacinamidă), care are efect antihistaminic și ajută la reducerea inflamației și la prevenirea pielii crăpate.

3. Carolina Herrera Bad Boy apă de toaletă

Bad Boy întruchipează dualitatea omului într-un simbol îndrăzneț al masculinități. Puternic, dar sensibil, eroic, dar vulnerabil, Bad Boy este încrezător în cine este, îmbrățișând toate părțile personalităților sale contrastante. Bad Boy surprinde mai multe fațete ale bărbatului contemporan într-un parfum modern, exploziv și sofisticat. Piperul alb adaugă o notă surprinzătoare parfumului, făcându-l elegant, puternic și sexy.

Nota picantă este în contrast cu prospețimea oferită de bergamota verde italiană. Dualitatea continuă în inimă, unde lemnul de cedru și nucșoara sage se îmbină plăcut, oferind compoziției și mai multă eleganță. Secretul stă la baza parfumului: un amestec senzual de boabe Tonka și cacao. Pe lângă miros, parfumul se mai remarcă și prin persistență sa destul de ridicată.

4. Bioderma Sebium H2O

Indiferent dacă ești adult sau adolescent, temperaturile mai ridicate cresc și cantitatea de sebum produsă de piele, ceea ce duce la blocarea porilor și la apariția de puncte negre. Această producție de ulei în exces face ca bariera pielii să devină mai slabă, creând un ten care este de fapt deshidratat și vulnerabil. Pentru ca pielea ta să recâștige strălucirea, nivelul de sebum trebuie să revină normal ca tenul să redescopere echilibrul.

Gama Bioderma Sebium vizează în mod direct secrețiile de sebum. Complexul unic patentat Fluidactiv® funcționează pentru a curăța porii și a preveni excesul de sebum, protejând în același timp bariera naturală a pielii tale. Cu un amestec de agenți de purificare, gluconat de zinc și sulfat de cupru, pielea se simte curată și reîmprospătată fără a folosi apă de la robinet care poate contribui la deshidratarea temporară a tenului.

Lasă un comentariu