Glam News Magazine

Cu o săptămână înainte de începerea Săptămânii Modei de la Paris, Nina Ricci are câteva vesti bune: Rushemy Botter și Lisi Herrebrugh au fost desemnați ca directori creativi, cu efect imediat. Prima lor colecție pentru casă va fi Pre-Toamnă, ce va fi lansată mai târziu în acest an, urmată de debutul lor la Săptămâna Modei Toamnă 2019 la Paris în luna martie.

Casa Ricci nu va fi primul loc în care Botter și Herrebrugh au lucrat împreună. Lumea modei va fi destul de familiarizată cu eticheta celor doi, ei câștigând Marele Premiu la Festivalul Hyères și un loc în finala LVMH pentru tinerii designeri de moda din acest an. Inspirat de patrimoniul lor comun din Caraibe – Botter a crescut în Curaçao, iar Herrebrugh a trăit între Olanda și Republica Dominicană – spectacolul lor de la Hyères a inclus totul, de la costume neon florale și cămăși din plasă până la accesorii de cap în formă de delfini.

Ați putea spune că este aproape inversul semnăturilor rafinate și feminine ale lui Ricci – tocmai de aceea este o mișcare interesantă și surprinzătoare pentru casă. Într-un comunicat, directorul general al Ninei Ricci, Charlotte Tasset, a scris: “Sunt foarte fericită să-i salut pe Rushemy și pe Lisi. Universul lor exprimă o forță pasională, o sinceritate și o îndrăzneală extraordinară adânc înrădăcinată în vremea lor. Dulceața și poezia prezente în viziunea lor, vor da naștere unei noi femei Nina Ricci. ”

“Suntem foarte onorați să facem parte din acest proiect fantastic”, au adăugat Botter și Hurrebrugh. “Ne simțim foarte inspirați de codurile subtile ale casei care crează piese ce exprimă frumusețe, eleganță și feminitate. Ne propunem să creăm un spirit nou, un spirit al timpurilor noastre: fără efort, sofisticat și puternic “.

Etichete : fashionnina ricci

Lasă un comentariu