Glam News Magazine

În lumea îngrijirii pielii, există nenumărate branduri și produse care își dispută atenția, promițând să ofere o piele radiantă și fără cusur. Cu toate acestea, puține au reușit să capteze admirația iubitorilor de beauty ca IMARSKIN. Acest brand inovator creat de Farm. Ioana Marinescu, pe lângă faptul că demonstrează că și în România se pot crea produse de lux, a câștigat un public fidel pentru angajamentul său față de ingredientele de înaltă calitate, tehnologia de ultimă oră și misiunea de a le da posibilitatea persoanelor să se simtă încrezătoare și frumoase în propria piele.

Produsele IMARSKIN combină știința farmaceutică cu ingrediente botanice premium, care pot fi folosite de toate tipurile de piele, chiar și de cele mai sensibile!  Cea mai recentă colecție, Goldish 24k beauty, nu face excepție, promițând să ofere o strălucire luxoasă și luminoasă, care te va lăsa să te simți ca aurul pur. În acest articol, vom examina mai îndeaproape proprietățile aurului, știința din spatele produselor și de ce colecția Goldish 24k beauty este o necesitate pentru oricine dorește să își îmbunătățească rutina de îngrijire a pielii.

De ce este folosit aurul în produsele de îngrijire a pielii?

Aurul oferă multe beneficii ca ingredient de lux pentru îngrijirea pielii, pe care oamenii le cunosc și de care profită de secole. Istoricii cred că însăși Cleopatra dormea în fiecare noapte cu o mască de ochi din aur, iar alte culturi au folosit aurul în scopuri medicinale și anti-îmbătrânire. Pe scurt, există un precedent istoric pentru utilizarea produselor de îngrijire a pielii cu infuzie de aur.

Aurul are câteva proprietăți care îl fac eficient pentru îngrijirea pielii. În primul rând, are proprietăți naturale anti-îmbătrânire și ajută la menținerea pielii pline de volum și tinerețe. Fiind un antioxidant, aurul ajută la prevenirea împotriva radicalilor liberi, care duc direct la apariția ridurilor și la deteriorarea pielii. Are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, care sunt benefice pentru pielea sensibilă sau predispusă la acnee. Introducerea aurului în regimul tău de îngrijire a pielii poate ajuta la scăderea inflamației și la reducerea aspectului acneei.

În cele din urmă, aurul este complet natural. Asistăm la o revoluție în domeniul îngrijirii pielii. Mai multe branduri ca niciodată speră să reducă interacțiunile chimice, concentrându-se pe ingrediente naturale. Aurul este o opțiune excelentă, deoarece este atât natural, cât și eficient.

Ești gata să experimentezi aurul de 24k? Hai să descoperim noua colecție!

Goldish 24k Beauty – Ulei

Acest facial ultra-hidratant ajută la hrănirea și revitalizarea pielii. Acest ulei este infuzat cu fulgi de aur de 24k, care ajută la strălucirea și iluminarea pielii. În plus față de fulgii de aur, acest ulei este formulat cu un amestec de uleiuri hrănitoare, inclusiv esențe rare de gardenie, tuberoză, iasomie, lotus roz, alb și albastru și vitamina E. Aceste ingrediente lucrează împreună pentru a oferi pielii o hidratare profundă, lăsând-o moale, suplă și radiantă.

Goldish 24k Beauty – Mască

Masca de față IMARSKIN este un tratament luxos și esențial care ajută la iluminarea și hidratarea pielii. Această mască infuzată cu fulgi de aur de 24k ajută la creșterea strălucirii și luminozității pielii. Pe lângă fulgii de aur, formula este îmbogățită cu un mix de ingrediente premium care lucrează împreună pentru a oferi pielii o hidratare profundă, lăsând-o moale, netedă și revigorată.

Goldish 24k Beauty – Tonic

Tonerul este un tonic delicat și revigorant care ajută la echilibrarea și hidratarea pielii. Acest toner infuzat cu fulgi de aur de 24k este formulat cu enzime din fructe, zahăr și bostan, care împreună cu patentatul depigmentant din hamamelis și coriandru oferă tenului suplețe, luminozitate intensă, refacere celulară. Acest tonic este modalitatea perfectă de a-ți pregăti pielea pentru următorii pași din rutina de îngrijire a tenului.

Goldish 24k Beauty – ser pentru ten

Acesta este un ser ușor și cu absorbție rapidă, care ajută la hidratarea și iluminarea pielii. Acidul hialuronic, vitamina E și ceramidele din formulă boosteaza capacitatea de menținere a hidratării în celule, a integrității țesutului cutanat și de restaurare a acestuia, cât și de ridicarea rezistenței în fața agresiunilor externe, uleiul de Kukui și Marula formează o bază hrănitoare, iar ingredientul vedetă, aurul, ajută la încetinirea degradării colagenului în timp ce conferă epidermei luminozitatea și un aspect uniform. Îți poți dori ceva mai mult de atât?

Goldish 24k Beauty – Cremă pentru seară

Crema de seară din colecție este una luxoasă și hrănitoare care ajută la hidratarea, întărirea și revitalizarea pielii în timp ce dormi. Formula este una inovatoare datorită asocierii a două super ingrediente recunoscute pentru proprietățile antirid: aurul și retinolul. De asemenea bogăția de extracte botanice și ingrediente active ajută la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor precum și la îmbunătățirea elasticității și fermității pielii. Această cremă de noapte este modalitatea perfectă de a-ți hrăni și întineri pielea în timp ce dormi.

Goldish 24k Beauty – Cremă pentru zi

Crema de zi Goldish este o cremă hidratantă luxoasă și ușoară, special formulată pentru a oferi pielii tale nutriția de care are nevoie pentru a arăta și a se simți cât mai bine. Blendul de esențiale exotice și rare: tuberoza, gardenia, iasomia, lotusul alb, albastru, roz, concupiscentul iris, frangipani, opulentul trandafir, crează din Crema de Zi Goldish un elixir de regenerare și frumusețe.

În plus, datorită ceramidelor si a acidului hialuronic, crema are capacitatea de a menține apa în celule pentru o hidratare profundă.

Crema de zi Goldish este un accesoriu excelent pentru orice rutină de îngrijire a tenului. Cu formula sa luxoasă și ingredientele puternice, această cremă de zi îți va lăsa cu siguranță pielea proaspătă, întinerită și radiantă.

CONCURS ÎNCHEIAT

Câștigători concurs  –  Nastase Denisa – validat

Marculescu Maria – validat

Pentru a putea câștiga unul dintre cele doua seturi de 6 produse din colecția Goldish 24k beauty oferit de IMARSKIN, tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care dintre produsele din colecția Goldish 24k beauty de la IMARSKIN by Farm. Ioana Marinescu ai dori să îl testezi cel mai mult?

Atenție: Concursul este valabil în perioada 01.03.2023-05.03.2023. Vor fi validate numai comentariile lăsate în intervalul 01.03.2023 – 12:00 – 05.03.2023 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și în cadrul articolului. Mult succes!

313 comentarii

Comentariile sunt dezactivate