Glam News Magazine

Nimic nu concurează cu premiile Oscar. Sezonul premiilor 2021 ar putea fi pivotat spre ceremonii virtuale, apariții preînregistrate și momente de fashion din propria locuință, dar Premiile Oscar s-au simțit ca o revenire la normalitate. Un eveniment LIVE, desfășurat în mai multe locații pentru a adera la măsurile de siguranță COVID-19, au scos vedetele din casă într-un mod pe care nu l-am mai văzut de mai bine de un an.

Vedetele au strălucit pe covorul roșu, datorită creațiilor realizate manual ale atelierelor celor mai renumiți designeri. Colecția dramatică Valentino Haute Couture 2021, a lui Pierpaolo Piccioli a fost reprezentată pe covor prin rochia iridescentă, purtată de Carey Mulligan, starul din Promising Young Woman, împodobită în perle și paiete. Regina King a strălucit într-o rochie custom-made Louis Vuitton proiectată de Nicolas Ghesquière și acoperită cu cele mai multe cristale Swarovski pe care brandul le-a folosit vreodată într-o singură piesă vestimentară.

Fiecare vedetă a abordat într-un mod propriu conceptul vestimentar de Oscar, dar toate au onorat spiritul ceremoniei. Amanda Seyfried a strălucit într-o rochie roșie Armani Privé cu pliuri, care au luau forma unei flori. La fel de atrăgător a fost și farmecul disco al ținutei Valentino purtată de Zendaya, de un galben fluorescent din mătase de șifon, accesorizată cu pietre prețioase Bvlgari în valoare de 6 milioane de $.

Nici ținutele pentru bărbați nu au fost mai prejos, datorită actorilor îndrăzneți cum ar fi Colman Domingo, starul din Black Bottom, al cărui costum roz de la Atelier Versace a însuflețit covorul. La fel și simpaticul Alan Kim care a purtat un tux de la Thom Browne și a fost poate cel mai adorabil look al serii.

După un an tumultuos în care chiar și industria cinematografică și-a redus mult din activitate, premiile Oscar ne-au readus speranța. Cu câteva luni în urmă, ideea ca vedetele să defileze pe covorul roșu, a fost aproape imposibilă. Dar, pe măsură ce lumea se redeschide încet, a început o nostalgie colectivă. Va trece mult timp până vom reveni la evenimentele fanteziste și la vederea unei camere pline de actori care zâmbesc în ținute de designer. Între timp, există frumusețe în noile versiuni adaptate ale evenimentelor. Dacă parada din 2021 a participanților la Oscar îmbrăcați elegant demonstrează ceva, glamourul se poate simți în continuare extraordinar și transportator.

Margot Robbie în Chanel Haute Couture
Carey Mulligan în Valentino
Halle Berry în Dolce & Gabbana
Yuh-Jung Youn în Marmar Halim și Yeri Han în Louis Vuitton
Viola Davis în Alexander McQueen
Zendaya în Valentino
Amanda Seyfried în Armani Privé
Regina King în Louis Vuitton
Angela Bassett în Alberta Ferretti
Angela Bassett în Alberta Ferretti
Alan Kim în Thom Browne și Vicky Kim
Colman Domingo în Atelier Versace
Brad Pitt
Riz Ahmed în Prada și Fatima Farheen Mirza în Valentino
Olivia Colman în Dior Haute Couture
H.E.R. în Dundas
LaKeith Stanfield în Saint Laurent

 

Lasă un comentariu