Glam News Magazine

Lady Gaga și-a făcut apariția în trei ținute de inspirație retro în timpul unei singure zile în New York City în această săptămână. Cântăreața și-a început ziua într-o rochie vintage albă pe care a accesorizat-o cu un clutch negru, tocuri înalte și ochelari de soare retro.  Iar pentru ca ea nu face nimic la jumătate de preț, a finisat cu un coc accesorizat cu o funda neagră. Cu acest look a fost zărită la un studio de înregistrări, cel mai probail punând la punct detalii pentru noul său album, pe care îl aștepăm mai târziu în acest an.

Mai târziu, Gaga s-a schimbat într-un costum în carouri galben cu gri, cu o fustă și jachetă de lungime medie. Și-a păstrat aceleași accesorii,clutch, tocuri și ochelari de soare. Și, da, a păstrat si cocul .

Pentru look-ul de seară, Gaga a păstrat cocul și a adoptat o ținută sexy în roșu și negru. Rochia ei roșie scurtă a prezentat la spate un model de tull elaborat. A finisat aspectul cu mănuși negre până a cot, ochelari de soare negri, o geantă de culoare neagră, cu ciorapi și pantofi negri. De asemenea a accesorizat cu diamante, cu cercei uriași, un colier și cu brățări pe fiecare încheietură.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu