Glam News Magazine

Când David Beckham a sosit la nunta regală a prințului Harry și Meghan Markle, cei mai mulți vorbeau despre rochia de un albastru lucios pe care a purtat-o soția lui, Victoria Beckham. Dar împătimiții modei au observat ceva special la ținuta lui David Beckham: a fost primul design oficial al lui Kim Jones pentru Dior Homme, brandul unde a fost numit director artistic la începutul acestui an.

Beckham a purtat un costum de lână, de culoarea cărbunelui, cu o vestă gri deschis, la ceremonia regală de la castelul Windsor. Ansamblul a fost accesorizat cu un ceas de buzunar de aur și pantofi derby din piele maro.

Croit special pentru Beckham, costumul a fost unul slim, cu o tăietură modernă, care reflectă atât stilul relaxat al lui Beckham, cât și acel touch pe care Jones l-a tot arătat în propriile colecții de ani de zile.

Pe instragram designerul a postat o fotografie a lui Beckham, fericit de faptul că prima sa creație de la noul job, a debutat la nunta regală. “Thanks mate!” scrie Jones alături de un emoji în formă de inimă. Asteptați-vă ca dragostea să continue în luna iunie, când Jones își va prezenta prima colecție completă sub semnătura Dior Homme la săptămâna modei de la Paris. Beckham, cu siguranță, va fi în primul rând!

Un comentariu

Lasă un comentariu