Glam News Magazine

Vremea rea nu ar trebui să-ţi strice ziua. Ploaia nu ar trebui să fie un motiv de întristare când ar putea fi un prilej de bucurie. Sună straniu, dar dacă ai avea o umbrelă pe care abia aştepti s-o scoți afară, ai primi cu entuziasm ploaia şi ziua ta ar fi mai frumoasă. Îţi propun 13 modele de umbrele care ţi-ar putea însenina ziua. Le poţi achiziţiona online, preţurile variind de la 10$ la 195£, în funcţie de model.

Umbrele

Vrei un cer senin indiferent de zi. Cu această umbrelă problema este rezolvată. Se poate comanda pe amazon.com.

Umbrele

Dacă cerul nu e de ajuns, poţi avea deasupra constelaţii întregi. Perspectiva aceasta îţi schimbă orizontul, nu-i aşa?! Sursa: alibaba.com

Umbrele

O floare îţi înveseleşte orice zi, aşa că acest model de umbrele poate fi secretul tău. O găseşti pe amazon.com.

Umbrele

De ce să iei cu tine o floare când poţi lua o întreagă grădină? În plus forma acestei umbrele este chiar şic. Sursa: uncommongoods.com

Umbrele

Tot pentru o apariţie cu şic, umbrelele cu funde sunt o opţiune de luat în calcul. Găseşti câteva modele pe brolliesgalore.co.uk.

Umbrele

Umbrela cu frunze de palmier te poartă cu gândul la lucuri exotice. O astfel de evadare este binevenită oricând. Sursa: amazon.com.

Umbrele

Vrei să te răfuieşti cu vremea? Alege umbrela-spadă. Vei adăuga în plus un aer cavaleresc outfit-ului. O găseşti pe amazon.com.

Umbrele

Cine a zis că umbrela trebuie să fie rotundă? Iată contrariul. Modelul se găseşte în diverse culori pe umbrellaheaven.com.

Am ajuns la vedeta articolului, umbrela inversă marca Jean Paul Gaultier. Costă aproape 200£. O găsiţi cu un simplu search pe google.

Umbrele

Umbrela-hartă este potrivită pentru persoanele cu spirit de aventură. Cine ştie, poate vei găsi o comoară în ploaie. Sursa: amazon.com.

 

Umbrele

Într-o lume în care informaţia e la putere, modelul de umbrelă de mai sus pare firesc. Are totuşi un aer inovator şi cu siguranţă incitant. Sursa: acelaşi amazon.com.

Umbrele

O umbrelă cu chef de joacă este cea de mai sus. Trebuie să apreciem însă aerul şic alături de costumaţia potrivită.

Umbrele

Am păstrat pentru final umbrela pentru doi, care ne duce cu gândul la scene romantice. Dăm astfel un happy-end “poveştii” noastre. Mai rămâne de adăugat îndemnul: Bucuraţi-vă de ploaie!

Etichete : lifestyleumbrele

Lasă un comentariu