Glam News Magazine

De la multitudinea de accesorii din anii ’90 la doptarea aspectului natural, vom pune lumina reflectoarelor pe tendințele coafurilor descoperite pe catwalk in timpul Fashion Week Fall / Winter 2018-2019.

Accesorii

Iarna promite să aducă împreună cu ea întoarcerea accesoriilor de păr: clamele sunt o tendință clară, în timp ce accesoriile cu logo-uri (de ex. Max Mara și Chanel) au rolul de a îmbunătăți orice coafură. Așa chic!

Văzut la: Dolce & Gabbana, Max Mara, Bottega Veneta

“I woke up like this”

De ce să nu adopți un look natural? O tendință clară în cadrul modelelor de pe podium este faptul că modelele îmbrățișează texturile lor naturale cu părul desprins, ondulat, pentru un aspect mai rafinat. La Stella McCartney, abordarea minimalistă a însemnat că dintre toate cele 36 de modele au fost folosite doar 2 coafuri. În acest sezon, “the girl-next-door” este în mod clar “the girl to know”.

Văzut la: Isabel Marant, Lanvin, Louis Vuitton

Anii 1960

De la celebra coafură de tip Jackie Kennedy până la buclele voluminoase ale lui Sonia Rykiel și bob-urile neon pop-art de la Moschino: anii 1960 s-au întors în forță pe podiumurile din acest an.

Văzut la: Moschino, Jeremy Scott, Sonia Rykiel

Cocurile

O tendință care este reinventată întotdeauna, cocul din acest sezon vine cu o răsucire dezordonată, de parcă ar fi fost realizat cu o simplă mișcare rapidă.

Văzut la: Sportmax, Chanel

Părul de vis

Cu vârfuri sanatoase, părul drept și stralucitor, modelele par să vină direct dintr-o emisiune TV cu părul perfect.

Văzut la: Alberta Ferretti, Christian Dior, Ralph Lauren

Împletiturile

Aveți libertatea de a vă deplasa în această tendință, fie ea elegantă sau voluminoasă, atârnând de-a lungul umerilor sau sfidând legile gravitației. Această coafură este deschisă interpretării, singura regulă este că nu poate fi plictisitoare.

Văzut la: Alexander McQueen, Tommy Hilfiger, Jil Sander

Spirit rebel

Indiferent dacă este vorba de punk, grunge sau dominatrix, folosirea gelului și a unui spray de păr vă va ajuta să obțineți aspectul perfect neconformist.

Văzut la: Miu Miu, Ann Demeulemeester, Max Mara

Sursa foto: Getty

Lasă un comentariu