Glam News Magazine

Dacă doriți să redecorați, știți că există de fiecare dată tendințe de ani de zile care se mențin și rămân la modă și tendințe noi care aduc cel mai proaspăt aer în casă. Pentru 2021, există o mulțime de tendințe din care să alegeți pentru a le adăuga în decor cât mai repede. Am selectat 15 dintre ele pentru a vă inspira în următoarea reamenajare.

Materiale durabile

Generațiile mai tinere au impact asupra decorului și de aceea acesta este anul durabilității. Folosirea materialelor durabile va face din casa dvs una ecologică și ați da un exemplu bun pentru generațiile viitoare. Folosiți obiecte realizate din materiale precum bambus, lemn și piatră. Primiți puncte bonus dacă unele dintre acestea sunt materiale reciclate.

Plantele vii

Ultimul an din viață ne-a determinat cu siguranță să apreciem mai mult natura. Astfel că adăugarea de plante vii în interior a venit ca ceva firesc, chiar dacă plantele sunt elemente clasice de decor. În plus, ele pot valorifica perfect spații goale, precum colțurile încăperilor. Trebuie totuși să țineți cont de nivelul luminozitate și teperatură când veți plantele pentru acasă.

Înscrisuri de mână sau schițe

Fie că este vorba de hârtii cu texte caligrafice sau schițe, acestea personalizează și aduc un plus de confort într-o casă. Dacă nici nu sunteți genul care preferă arta, poate fi soluția ideală de a decora și a fi în tendințe în 2021.

Art deco

Art deco (prescurtarea pentru Arts Décoratifs) folosește forme geometrice și culori puternice, care vor evidenția 2021 în ceea ce privește amenajarea interioară.

Oglinzi de foarte mari dimensiuni

Indiferent de trenduri, o oglindă gigantică va face întotdeauna ca o cameră să se simtă spațioasă și luminoasă. Reflectarea luminii oferă o altă sursă de lumină care vă deschide camera. De asemenea, utilizarea unei oglinzi verticale înalte poate face ca plafoanele joase să pară mai înalte, atrăgând privirea în sus pe perete către tavan.

Culori monocrome

Pantone 2021

Este vorba despre culori de o singură nuanță. Sunt profunde, bogate și concentrate. Depinde complet de tine ce culori decizi să folosești în casa ta, dar primești puncte bonus dacă încorporezi culorile anului Pantone:  PANTONE 17-5104 Ultimate Gray, o nuanță liniștitoare care amintește de nisipul de pe plajă sau de fundațiile solide și stabile de beton și PANTONE 13-0647 Illuminating, un galben strălucitor care evocă soarele cald, gustul revigorant al unei tarte cu lămâie sau spiritul vesel al verii.

Design creativ pentru baie

Baia dvs are nevoie de o reamenajare? Dacă da, este timpul să deveniți creativi. Căutați oglinzi de calitate, materiale epatante și accesorii luminoase și îndrăznețe pentru a oferi băii dvs. un aer de maximă inspirație atât de necesar.

Atingere glam

Materiale strălucitoare, texturi rafinate, decorațiuni vibrante – o casă amenajară modern are nevoie de o atingere glam iar acest lucru se păstrează în tendințe în 2021. Alegeți ce se potrivește stilului ales și personalității dumneavoastră.

Mix de materiale

Designerii de interior se concentrează pe amestecarea elementelor naturale precum sticla, lemnul și piatra. Acest lucru face ca casa ta să se simtă puțin mai confortabilă, dar totuși la modă. Jucați-vă cu aceste materiale pentru a găsi o combinație care vă place cel mai mult.

Tapet texturat

Am petrecut ultimii zece ani excluzând tapetul atât fizic, cât și verbal, dar ghiciți ce?! S-a întors, cu textură! Puteți face atât de mult doar cu vopsea, dar unele spații au nevoie de textură pentru un mesaj clar de exuberanță și confort.

Bar mobil

Barurile mobile au primit un impuls semnificativ în ultima perioadă. Chiar dacă nu sunteți cu adevărat băutori, le puteți folosi pentru a depozita sticle, ceea ce reprezintă o piesă de decor reușită.

Pereți negri

Pereții negri au câștigat tot mai multă apreciere în designul interior. Pentru că ideea parea cam îndrăzneață, luați în calcul negrul fie doar pentru pereții de accent. Contrastul va fi unul de maxim efect.

Mobilier multifuncțional

Oricine are un apartament mic se poate bucura pentru această tendință la modă în ultimii ani. Mobilierul multifuncțional are ca scop capacitatea de a face mai multe lucruri simultan. Iar acest aspect este formidabil atât în ceea ce privește folosirea eficientă a spațiului, cât și resurselor financiare. De exemplu, un scaun care poate fi și masă, și birou care se pliază sună excelent, nu-i așa?

Mai multe surse de lumină

În timp ce lumina naturală este preferată, adăugarea corpurilor de iluminat și a lămpilor este întotdeauna o opțiune cu rezultate senzaționale. O modalitate ușoară de a adăuga iluminare naturală este să atârnați perdele transparente în locul celor întunecate.

Un perete – expoziție

Un perete plin de fotografii, tablouri, obiecte de artă, instrumente muzicale, antichități va personaliza spațiul și va atrage toate privirile. Asigurați-vă că se încadrează în decor!

Lasă un comentariu