Glam News Magazine

Parfumul nu este doar un instrument care să ne facă să mirosim bine, ci poate fi și ceva pe care îl folosim și pentru a ne face să ne simțim bine. Întotdeauna spun că ar trebui să purtăm parfum pentru noi înșine și nu pentru alții – uită de câte complimente îți poate aduce un parfum (deși complimentele sunt întotdeauna binevenite, să fim sinceri) sau dacă oamenilor le place sau nu – parfumul este pentru tine și ar trebui să te bucuri de el indiferent de părerea lumii. Parfumul ne însoțește în călătoria noastră prin viață, fiind a patra dimensiune care aduce confort în momente de tristețe, bucurie în momentele romantice și chiar încredere atunci când avem cea mai mare nevoie de ea.

Uneori, pulverizarea unui parfum este ca și cum am purta un avatar – un nou eu pe care îl prezentăm lumii, care scoate în evidență cele mai bune fațete din noi. Purtând un parfum, putem fi oricine vrem – o zeiță cerească, un cowboy, cea mai sexy persoană de pe planetă sau orice altceva vrem să fim. Parfumul are avantajul invizibilității – îl putem face să însemne orice vrem să însemne. Relația noastră cu parfumul este foarte personală și nu trebuie neapărat să îi împărtășim sensul celor din jur.

În articolul de astăzi prezentăm o selecție de patru parfumuri care oferă acea încredere atunci când ai cea mai mare nevoie. Acestea sunt arome care te înveselesc pe tot parcursul zilei cu un cântec intitulat „poți face asta” și are dreptate, absolut poți!

Pentru EA

Amouage Imitation

Amouage Imitation

Să începem cu ceva glamour, și într-adevăr nu există nimic mai glam decât parfumul de la Amouage. Imitation Woman este inspirat de New York-ul din anii 1970 și de membrii clubului de la Studio 54. Aceast parfum floral se deschide cu cea mai suculentă nota de coacăze negre care iese din sticlă într-un nor de confetti- ca aldehidele (nota care îi dă strălucire lui Chanel No5). Dar distracția nu se oprește aici, deoarece Imitation Woman are, de asemenea, o inimă spectaculoasă de flori albe tropicale și o bază exotică de chihlimbar dulce – este practic Jerry Hall într-o sticlă. Nu mă crezi? Pulverizează câteva pufuri, plimbă-te pe stradă și urmărește cum toată lumea îți aplaudă frumusețea glamazoniană.

 

Alaia Paris

Alaia Paris

Să te simți încrezător nu înseamnă întotdeauna să debordezi de energie, ci poate fi și dorința de a arăta lumii că nu ai chef să faci un lucru și ești ok cu asta. Dacă vrei să porți ceva care spune „nu te pune cu mine” înainte de o întâlnire sau dacă trebuie să le spui unor oameni să te lase în pace, Alaia Paris de ALAIA este perfect deoarece florile sale albe abstracte și tămâia au un caracter rece, distanțat, care spune „nu mă cunoști și nu o vei face niciodată”. Alaia Paris este un parfum îmbrăcat în negru – se poate arunca o privire în spatele voalului, dar nu se vor apropia niciodată suficient de mult pentru a înțelege cum funcționează interiorul. Parfumul este precum un câmp de forță pulverizabil – de nepătruns, rece și iconic.

Pentru EL

Cartier Declaration

Cartier Declaration

Alegerea hainelor pentru a impresiona este importantă. Dacă ai o întâlnire la birou sau un date, vei dori să impresionezi cu parfumul tău. Așa cum la birou nu te poți prezenta într-un trening, nu ai voie nici să porți un parfum obosit. Adesea ești mirosit înainte să fii văzut (poate că sunt doar eu pentru că pulverizez prea mult – viața este prea scurtă pentru a-ți face griji în legătură cu pulverizarea cu prea mult parfum), deci este important să alegi ceea ce trebuie. Dacă vrei să miroși a cel mai suav tip din cameră, îți sugerez Declaration de la Cartier. Acest parfum oriental bogat, picant, este plin cu note de lemn și cardamom. Este aproape ca și cum ai purta combinația perfectă de pantofi, cămașă și jachetă.

YSL Kouros

YSL Kouros

Un pic de aroganță nu strică, nu? Știm cu toții că există o linie fină între încredere și aroganță și cel mai bine este ca cineva să aibă încredere în abilitățile sale, fără ca acesta să facă prea multă vâlvă. Dar, ocazional, ne întâlnim cu acei oameni care sunt puțin prea încrezători, dar din anumite motive suntem atrași de asta. Kouros de la YSL este tipul acela încrezător, obsedat de fizicul său și care caută tot timpul atenție. Dacă asta dorești să transmiți, atunci 10 spray-uri din acest picant floral cu siguranță o va face.

Lasă un comentariu