Glam News Magazine

Mon Guerlain a fost lansat în 2017 ca un nou parfum GUERLAIN pentru o generație modernă. Deținând o istorie îndelungată în ceea ce privește preluarea stilurilor olfactive existente și perfecționarea acestora, GUERLAIN a luat stilul popular-gourmand din Lancome La Vie Est Belle și Viktor & Rolf’s Flowerbomb și i-a oferit tratamentul GUERLAIN, transformându-l într-un parfum luxos, elegant și învăluitor.

În cei doi ani de la lansarea lui Mon Guerlain, au existat patru versiuni diferite. Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți fan al acestui GUERLAIN, aveți acum de ales dintre cinci variante super luxoase! Apă de parfum, apă de toaletă, floralul cu accentul pe bujor și trandafirul din Bloom of Rose. Oh, și dacă nu au fost suficiente pentru a vă satisface poftele insațiabile, Mon Guerlain a lansat Apă de parfum intense – un Mon Guerlain cu volum, luminozitate și contrast.

Mon Guerlain Intense

Note: 

Vârf: Bergamotă, mandarină, lavandă

Inimă: Iasomie arăbească, tinctură de vanilie, vanilie tahitensis

Bază: mosc alb, patchouli, lemn de santal

Cum miroase?

Deci, cum arată această versiune mai intensă a lui Mon Guerlain? În primul rând, mai întâi, veți fi încântați să știți că dacă sunteți fani Mon Guerlain, îl veți recunoaște imediat. Cu toate acestea, se simte mult mai plin, iar în timp ce originalul avea o notă mătăsoasă de lavandă, această versiune intensă se simte ca o țesătură mult mai densă. Se deschide mai puțin citric și mai mult fructat, cu o fațetă de cireșe, care se întinde pe teritoriul delicios al marțipanului.

Lavanda a fost ingredientul cheie din nucleul Mon Guerlain, iar în Eau de Parfum Intense, fațetele de zahăr ars sunt cele care preiau rolul principal. Lavanda, înfășurată în valuri de vanilie cremoasă, se simte ca și cum ar fi învăluită de petale albe tropicale, toate fierbinți și dulci, coapte de soare. Este delicios, dar nu se simte comestibil sau grețos – este GUERLAIN până la urmă și au aproape 200 de ani de experiență în parfumuri. Mon Guerlain Eau de Parfum Intense un parfum glorios, rafinat și voluptuos, care îmbină fațetele pe bază ale lavandei cu plusitatea vaniliei.

Pe măsură ce se usucă pe piele, Mon Guerlain Eau de Parfum Intense se îndepărtează de cel original. În loc să se sprijine pe o bază de muschi și lemn de santal neted, această iterație intensă se dizolvă într-un pat de chihlimbar îmbibat cu vișine. Efectul este mai bogat, de lungă durată, mai exotic, mai cald și, în general, „mai mult”. Este un finisaj potrivit pentru un parfum care amplifică tot ce este mai bun din Mon Guerlain.

Review

CALITATE9.5
PERSISTENȚĂ9
SIAJ9.3
MIROS9.5

Nota

9.3

Lasă un comentariu